يکشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۴

عرضه‌های امروز فولاد مبارکه در بورس کالا لغو شد

کد خبر : ۵۲۹۶۷
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، عرضه فولاد مبارکه امروز برای دومین بار طی یک ماه اخیر لغو شد.قرار بود امروز 60 هزار تن کالا از سوی فولاد مبارکه عرضه شود ولی طی نامه‌ای این عرضه به سه شنبه موکول شد.
بر اساس این گزارش، هنوز قیمت های روز سه‌شبنه اعلام نشده و اخباری مبنی بر تغییر قیمت‌ها وجود دارد، البته کاهش یا افزایش آن مشخص نیست.در عرضه امروز سه قلم کالا قرار بود عرضه شودکه محقق نشد.
در طول یک ماه اخیر دومین بار است که فولاد مبارکه عرضه‌های خود را لغو می‌کند در حالی که مشتریان پول‌های خود را برای خرید واریز کرده و با لغو این مسئله برای آنها مشکلاتی بوجود آورده و موجب اعتراض کارگزارن و خریدارن شده است.
مهرزاد نامداری مدیر فنی و پذیرش بورس کالا در این باره گفت:با لغو عرضه 60 هزار تنی امروز فولاد مبارکه،این عرضه به سه‌شنبه هفته جاری موکول شده و حجم عرضه نیز به 70 هزار تن افزایش یافته است. همچنین آخرین عرضه فولاد مبارکه 19 تیر ماه انجام شده است.
بر اساس برخیمصوبات، فولاد مبارکه باید هر هفته عرضه کند و در برخی موارد این مسئله تغیر کرده ولی در مقابل حجم عرضه را در نوبت بعدیافزایش داده است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر