يکشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۸

چهارمین عرضه کمتر از دو درصد سهام فولادمبارکه در 4سال اخیر

کد خبر : ۵۳۷۵۵

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شرکت فولاد مبارکه که از 21 اسفند 85 بعد از ملی صنایع مس به عنوان دومین شرکت مشمول اصل 44 وارد بورس شده ، بعد از واگذاری 20 درصد سهام در سال 87 که بزرگترین واگذاری در آن زمان محسوب می شد، شاهد سه عرضه بلوکی کمتر از دو درصد سهام از سوی سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح در 16 آبان 88  به میزان 1.2 درصد سهام ، سبد اختصاصی آستان قدس رضوی در 29 اردیبهشت سال گذشته با یک درصد و سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی با 1.96 درصد سهام در 16 شهریور 89 بود.
حال شرکت سرمایه گذاری خردمندان فردا با عرضه یک درصد از سهام این شرکت که با سرمایه اسمی 2.58 هزارمیلیارد تومانی دومین شرکت بزرگ بورس بشمار می رود، چهارمین عرضه کمتر از دو درصد سهام آن را رقم می زند.
این عرضه شامل 259 میلیون و 200 هزار سهم است که به قیمت پایه هر سهم 410 تومان و به صورت یکجا و نقد و یا 30 درصد نقد و باقی اقساط در بازار اول معاملات و از سوی کارگزاری بانک ملت انجام می شود.
مهلت پرداخت حصه نقدی این معامله در حالی حداکثر 9 روز کاری پس از تعیین برنده رقابت تعیین شده که کارگزاران خریدار در صورتی مجاز به ورود سفارش خرید به سامانه معاملاتی هستند که 3 درصد ارزش سهام مورد معامله بر اساس قیمت پایه را نقداً یا به صورت ضمانت نامه بانکی بدون قید و شرط از مشتری دریافت کرده و حسب مورد به حساب شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز یا به این شرکت ارائه کنند.
در صورتی که خریدار به تعهدات خود پس از ورود سفارش خرید عمل نکند ابتدا کلیه کارمزدهای معامله (به استثنای کارمزد کارگزار فروشنده) از محل وجه واریزی یا ضمانت نامه مذکور تأمین و مابقی آن به عنوان وجه التزام به حساب فروشنده واریز خواهد شد. کارمزد کارگزار فروشنده به عهده فروشنده خواهد بود.
کارگزارانی که در این گونه معاملات بدون دریافت مبلغ مذکور یا ضمانت نامه بانکی از مشتری اقدام به ورود سفارش کنند، راساً ملزم به پرداخت کلیه کارمزدهای معامله (به استثنای کارمزد کارگزار فروشنده) به حساب اشخاص مربوطه و مازاد آن تا سقف 3درصد ارزش معامله بر اساس قیمت پایه به حساب فروشنده هستند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر