پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۶

تو مشت باهنر چه خبر هست؟

کد خبر : ۵۴۴۴۱

محمد دهقانی، عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و مسئول اجرایی روند طرح سوال از رییس‌جمهور در هیات رییسه، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال (etedaal.ir)، گفت: لیست امضای سوال کنندگان و متن اصلی طرح سوال از رییس‌جمهور به من تحویل داده نشده و در اختیار آقای باهنر‌، نائب رییس محترم مجلس است.

 نماینده چناران و طرقبه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پافشاری علی مطهری بر  اینکه تعداد امضاهای طرح سوال از حد نصاب خارج نشده و سخنان محمد‌رضا باهنر مبنی بر اینکه امضاها از حد نصاب خارج شده است، افزود: هنوز لیست و اطلاعات طرح را به من نداده‌اند و تنها افراد مطلع از روند طرح سوال‌، خود آقایان مطهری و باهنر هستند.

 دهقانی در ادامه با تاکید بر اینکه رسما بنده به عنوان مسئول پیگیری روند اجرایی طرح سوال از رییس‌جمهور در هیات رییسه انتخاب شده‌ام گفت: رییس یا نواب رییس مجلس باید در ابتدا لیست را به بنده ارائه دهند‌، لیکن هنوز این اتفاق نیفتاده و لیست امضا کنندگان در مشت آقای باهنر است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر