عرضه سهام شرکت طی هفته آتی در فرابورس
شرکت ذوب آهن اصفهان با سرمایه بالغ بر 786 میلیارد تومان در بازار دوم فرابورس درج شد و به نظر می رسد پس از برگزاری جلسه معارفه این شرکت طی هفته آتی عرضه 10 درصدی سهام آن در فرابورس انجام شود.
به گزارش بورس نیوز شرکت ذوب آهن اصفهان پس از امضای تفاهم نامه ای با صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد آماده است تا سهام آن در بازار سرمایه مورد معامله قرار گیرد.
مجتبی فریدونی با بیان اینکه توضیحات در خواستی سازمان بورس اوراق بهادار در رابطه با برخی زمین ها و دارایی های شرکت و نیز بودجه و صورت های عملکرد میان دوره ای تهیه و برای آن سازمان ارسال شده است، در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز تصریح کرد: شرکت با عملکرد خود در سه ماهه اول سال مالی منتهی به 90.12.29 با پوشش نزدیک به 17 درصدی EPS خود مبلغ 16 ریال سود را محقق کرده است.
البته در بودجه سال مالی جاری، قیمت ها بر اساس میانگین قیمتی محصولات در سال گذشته در نظر گرفته شده، در نتیجه به نظر می رسد بودجه پیش بینی شده به طور کامل تا پایان سال محقق شود.
وی با اشاره به طرح توازن تولید از افزایش میزان تولید سالانه تا ظرفیت 3.6 میلیون تنی سخن گفت و خاطر نشان کرد: علاوه بر اجرای طرح توازن تولید، با اجرای طرح توسعه ای شهید کاظمی میزان ظرفیت تولید کارخانه به حدود پنج میلیون تن در سال افزایش می یابد و طی چهار سال آتی با تولید محصولاتی که دارای ارزش افزوده بالایی هستند، چشم اندازی روشن پیش روی "ذوب" قرار دارد.
در رابطه با این طرح باید گفت که منابع مالی لازم برای اجرای آن تأمین شده و برآورد سرمایه گذاری آن 1600 میلیون یورو می باشد که 85 درصد آن از طریق فایناس و مابقی از منابع داخلی شرکت تأمین می شود.
وی افزود: البته مبلغ 300 میلیون یورو اوراق مشارکت نیز با همکاری شرکت تأمین سرمایه نوین منتشر خواهد شد که می تواند به تأمین منابع مالی مورد نیاز طرح ها و پروژه ها کمک نماید.
فریدونی با اشاره به جبران زیان انباشته ذوب آهن اصفهان در نیمه اول سال جاری، در رابطه با امضای تفاهم نامه اخیر با صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد گفت: با توجه به عدم توافق دولت و سازمان تأمین اجتماعی بر سر کسری منابع مالی بر سر مبلغ و نیز نحوه پرداخت آن، مقرر شد تا به ازای خرید هر کیلو کنستانتره و سنگ آهن با قیمت های یارانه ای، مبلغ مشخصی به این صندوق واریز شود که سالانه در حدود 10 تا 12 میلیارد تومان می شود.
مدیر سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در خاتمه با اشاره به عرضه 10 درصدی سهام شرکت در روز بازگشایی نماد از طریق شرکت کارگزاری آگاه در رابطه با میزان ارزندگی سهام "ذوب" عنوان کرد: با توجه به اینکه بخشی از دارایی های شرکت ارزیابی نشده و بر طبق ارزش دفتری خود در نظر گرفته شده، ارزش ذاتی سهم بالا است، اما سیستم عرضه و تقاضا باید قیمت بازگشایی نماد را تعیین کند.