شنبه ۰۹ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۱

متن گزارش شفاف سازی فن آوا

کد خبر : ۵۴۸۶۰

1) مانده طلب شرکت گروه فن آوا از شرکت های گروه و وابسته بالغ بر 993ر250 میلیون ریال می باشد.

2) مطابق صورت‌های مالی شرکت گروه فن‌آوا، مانده بدهی شرکت فن‌آوا کارت مبلغ 873ر14 میلیون ریال می‌باشد در حالیکه مطابق صورت‌های مالی شرکت یادشده مبلغ 501ر3 میلیون ریال می‌باشد و دلیل مغایرت مشخص نمی‌باشد.

3) مطابق صورت‌های مالی سال 89، مبلغ 506ر31 میلیون ریال از سود شرکت اصلی و تلفیقی (معادل 149 درصد از کل سود شرکت اصلی و 126 درصد از کل سود تلفیقی) ناشی از درآمد حاصل از افزایش ارزش سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌ها بوده است که باتوجه به اینکه سرمایه‌گذاری‌ها بلندمدت بوده است برخورد شرکت با سرمایه‌گذاری‌ها همانند سرمایه‌گذاری کوتاه مدت با ابهام مواجه بوده و این موضوع در دست بررسی است.

4)مطابق صورت‌های مالی سال 89، مالکیت 11 درصد از سهام شرکت در اختیار شرکت مشاوره فن‌آوا بوده است.

5) سرمایه شرکت از مبلغ 300 میلیارد ریال به مبلغ 440 میلیارد ریال بر اساس مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ 11/05/89 و مصوبه هیئت‌مدیره مورخ 26/05/89 افزایش یافته است.

6) سرمایه شرکت ارتباطات کوه نور از مبلغ 35 میلیون ریال به مبلغ 285ر12 میلیون ریال از محل مطالبات حال شده افزایش و در تاریخ 07/04/90 به ثبت رسیده است. ضمناً 49 درصد از سهام شرکت ارتباطات کوه نور به مبلغ 454ر3 میلیون ریال به شرکت تعاونی فرا استانی ارتباطات و فناوری اطلاعات (افتا) واگذار شده است. لذا بر این اساس حدوداً مبلغ (550ر2) میلیون ریال زیان ناشی از از این واگذاری در عملکرد 9 ماهه شرکت گروه فن‌آوا منعکس خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر