نظرمهمانپرست درباره پیامتسلیت رئیسجمهور
کد خبر : ۵۶۴۵۱
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به فارس که از وی در مورد اقدامات ایران درباره مرگ ولیعهد عربستان توضیح خواست، گفت: نامه تسلیت دو مقام رسمی، متن نامه رئیس جمهور و سفر وزیر امور خارجه به عربستان تماماً عرف دیپلماتیک بود.
وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران که از وی در مورد شایعه تابعیت دوگانه برخی از مدیران پرسید، گفت: در این زمینه نهادهای امنیتی باید پاسخ بدهند.
مهمانپرست همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که از وی پرسید آیا صدور پیام تسلیت برای ولیعهد عربستان توسط رئیس جمهور و معاون اول ما رسم دیپلماتیک است یا خیر؛ گفت: این اقدامات عرف دیپلماتیک است.
وی در ادامه سفر وزیر امور خارجه کشورمان به عربستان به مناسبت مرگ ولیعهد این کشور را نیز عرف دیپلماتیک خواند و در مورد متن نامه رئیس جمهور کشورمان به شاه عربستان نیز گفت: آن هم عرف دیپلماتیک بود.
ارسال نظر