يکشنبه ۰۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۷

بدهی 3862میلیارد تومانی دولت به شهروندان تهرانی

کد خبر : ۵۶۵۶۵
برآوردها خبر از بدهكاري 3862میلیارد تومانی دولت به شهروندان تهران مي‌دهد.از اين ميزان بدهكاري دولت به شهرداري تهران، 2562 ميليارد تومان آن مربوط به تمامي حوزه‌هاي مديريت شهري است كه با احتساب يك ميليارد دلار برداشت مترو پايتخت از حساب توسعه ملي 1300 ميليارد تومان ديگر نيز به اين بدهكاري دولت اضافه مي‌شود.

به گزارش تهران امروز:

  •  مهرورزي شعار اصلي دولتي است كه با سفر به شهرها و روستاهاي كشور در طول 6 سال گذشته كوشيده است مسائل و مشكلات مردم را به شيوه‌اي مستقيم و نزديك حل و فصل كند اما به نظر مي‌رسد مردم تهران دربرنامه مهرورزي دولت جايي ندارند.
  • هرچند در زمان اجراي طرح هدفمندي يارانه‌ها كه از آن به عنوان بزرگترين جراحي اقتصادي نام برده مي‌شد، بر مبناي نص صريح قانون دولت بايد از محل صرفه‌جويي سوخت كمك 10 درصدي به شهرداري‌ها مي‌كرد، اما اين قانون نيز تا كنون از سوي دولت فرصت اجرايي شدن پيدا نكرده است.
  • عدم پرداخت این مطالبات به مدیریت شهری، مشکلات زیادی برای شهروندان بخصوص در بحث حمل‌ونقل عمومی ایجاد کرده است.» اين در حالي است كه طبق قانون، دولت موظف است مبلغ 500 میلیار تومان به منظور تامین بخشي از هزينه‌هاي ناشي از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها در قالب بسته حمایتی به شهرداری تهران پرداخت كند كه تا كنون اين بسته‌هاي حمايتي در اختيار مديريت شهري به نمايندگي از شهروندان تهراني قرار نگرفته است.
  • محمد حسين مقيمي، رئيس فراكسيون مديريت شهري مجلس به روزنامه تهران امروز مي‌گويد:«با توجه به اينكه 8 ماه از سال گذشته و هنوز يارانه‌هاي بليت مترو و اتوبوس از سوي دولت پرداخت نشده، مسئولان دیگر نمی‌توانند خود را خدمتگزار مردم بدانند.»
  • كاظم دلخوش، عضو فراكسيون مديريت شهري مجلس اعتقاد دارد در صورت عدم پرداخت سهم دولت از یارانه حمل‌ونقل،شهرداري تهران بايد در صورت پرداخت نشدن سهم قوه اجرایی، آن را به صورت رسمی به مجلس ارائه کند تا تخلف احتمالی، به صورت جدی مورد بررسی قر ار گیرد.
  • چندي پيش رئيس‌جمهور ديدار صميمانه‌اي با مردم پايتخت داشت و از نزديك پاي درد دل شهروندان تهراني نشست و به مشكلات آنها گوش داد اما هيچ وقت به اين مسئله فكر نشد كه يكي از مطالبات بحق پايتخت نشينان پرداخت همين مطالباتي است كه دولت تمايلي به پرداخت آن در هيچ يك از حوزه‌هاي شهري را ندارد. چرا رئيس‌جمهور يك لحظه به اين مسئله فكر نكرد كه عدم توسعه حمل‌ونقل عمومي، عدم اجراي درست بهسازي بافت‌هاي فرسوده و هزاران مسئله ديگر نتيجه نگاه سياسي دولت به مديريت شهري است.در اين ميان مردم مستضعف و قشر ضعيف جامعه قرباني اين نگاه‌هاي دولتي است كه خود برخاسته از مديريت شهري است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر