يکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۷
طی معاملات امروز رخ داد

اطلاع رسانی غلط سایت tsetmc + تصویر

طی معاملات امروز یک اتفاق تعجب برانگیز و قابل تأمل به وجود آمد که در وهله اول سبب خوشحالی سهامداران و امیدوار شدن آنها نسبت به روزهای قبل شد
کد خبر : ۵۶۹۳۰

طی معاملات امروز بازار سرمایه شاهد تداوم افت شاخص ها و قیمت سهام شرکتها البته با شدتی دو برابر نسبت به روز گذشته بودیم که نشان از نزدیک شدن به لحظه برخوردن به گزارش آمانو می باشد.

بر اساس گزارش بورس نیوز، اما طی معاملات امروز یک اتفاق تعجب برانگیز و قابل تأمل به وجود آمد که در وهله اول سبب خوشحالی سهامداران و امیدوار شدن آنها نسبت به روزهای قبل شد. بطوریکه در اغلب نمادهای بورسی (حدوداً 90 درصد) شاهد سبز رنگ شدن فلش یک یا چند سهامدار حاضر در ترکیب سهامداری بالای یک درصد بودیم.

این موضوع ابتدا در بین فعالان سبب ایجاد یک موج مثبت به جهت حضور سهامداران عمده برای حمایت از سهامشان شد که سهامداران بورس را امیدوار به روزهای آینده و حمایت متولیان شرکتها از سهامشان کرد.

اما از آنجایی که این موضوع برای تعداد زیادی از شرکتهای فعال بورسی مشاهده شد خبرنگار بورس نیوز را بر آن داشت تا نسبت به این اتفاق کنکاش بیشتری به خرج دهد که نتیجه آن بسیار قابل تأمل و سوال برانگیز بود چرا که همانگونه که در عکس های زیر مشاهده می کنید تمامی نمودارها شکلی یکسان و واحد دارند که مشخص نیست بروز مشکل در سایت مدیریت فن آوری سبب چنین اتفاقی شده یا موضوع چیز دیگری بوده است.

تعدادی از تصاویر نمونه به عنوان اشکال





در پایان بنظر می رسد اشتباه امروز سایت مدیریت فن آوری  احتمالا سبب متضرر شدن برخی از سهامداران بورس شده چرا که چند تن از فعالان طی تماس با تحریریه بورس نیوز عنوان کرده اند این اشتباه سایت tsetmc سبب شده تا این افراد با تصور حمایت سهامداران عمده اقدام به سرمایه گذاری و خرید برخی از نمادهای مذکور نمایند و حال که مشخص شده با اطلاع رسانی غلط سایت مذکور این اتفاق افتاده سهامداران یاد شده از کرده خود پشیمان شده اند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر