دوشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۷
در پی اعلام گزارشی به سازمان بورس مشخص شد:

پوشش 13 درصدی "آکنتور" در 6 ماهه نخست سال

این شرکت طی عملکرد 6 ماهه سال جاری خود با توجه به پیش بینی سود 2610 ريالی تنها موفق به پوشش 13 درصدی شده است که البته دلایل اختلاف زیاد این پوشش با حد معقول بیان نشده است
کد خبر : ۵۷۲۷۰

شرکت کنتور سازی ایران که نماد معاملاتی آن از تاریخ 18 تیر ماه سال جاری متوقف شده است در گزارش عملکرد شش ماهه خود خبر از افزایش 467 درصدی پوشش سود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته داده است.

بر اساس گزارش بورس نیوز این شرکت همچنین اعلام نموده فروش محصولات طی 6 ماه سال جاری در حالی با رشد 60 درصدی نسبت به سال گذشته مواجه شده که بهای تمام شده کالای فروش رفته نیز از رشدی 14 درصدی حکایت دارد.

از سویی دیگر این شرکت طی عملکرد 6 ماهه سال جاری خود با توجه به پیش بینی سود 2610 ريالی تنها موفق به پوشش 13 درصدی شده است که البته دلایل اختلاف زیاد این پوشش با حد معقول بیان نشده است.

از همین رو بنظر می رسد کنتور سازی چشم به نیمه دوم سال و بازگشایی پاکت های مناقصه تعویض یک میلیون کنتور دوخته است که البته هنوز نتیجه آن مشخص نیست.

بنظر می رسد طی پایان هفته جاری و یا اوایل هفته آینده شاهد بازگشایی نماد این شرکت در بورس باشیم.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر