عرضه 250میلیون سهم ذوبآهن از ساعت 10 در فرابورس
ابوالقاسم شمسی جامخانه در گفتوگو با فارس، با اشاره به برنامه سازمان خصوصی سازی برای واگذاری سهام شرکت مشمول اصل 44 ذوب آهن در بازار سهام اظهار داشت: طبق هماهنگی به عمل آمده امروز 3.17درصد از سهم این شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه می شود تا این شرکت در مسیر خصوصی شدن قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ذوب آهن بعد از شرکت بالاست ( 25 اردیبشهت سال جاری با کشف قیمت 1537 تومانی هر سهم ) دومین شرکت مشمول اصل 44 حاضر در فرابورس است ، ادامه داد: این عرضه که شامل 250 میلیون سهم است از ساعت 10 به بعد آغاز می شود. بعد از فروش این تعداد سهم در روز جاری ، طی روزهای آینده و در صورت کشش بازار نسبت به ادامه واگذاری تدریجی سهام این شرکت اقدام خواهد شد.
به گفته این مقام مسئول واگذاری بلوکی سهام ذوبآهن هم باید در هیئت واگذاری تصویب و نهایی شود که در این صورت ترجیحاً فروش بلوکی تا قبل از سال جاری انجام خواهد شد.