چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۶

288 میلیارد تومان در 2 دقیقه و 12 ثانیه به جیب سهامدار عمده نفت‌وگاز پارسیان رفت

کد خبر : ۶۰۶۶۶

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در جریان عرضه اولیه 10 درصد سهام نفت و گاز پارسیان که امروز در بازار اول معاملات انجام شد، 600 میلیون سهم این شرکت به بهای هر سهم 480 تومان ، کشف قیمت شد تا این شرکت به عنوان پنجمین شرکت تازه وارد بورس در سال جاری ( و با احتساب انتقال دو شرکت بیمه پارسیان و پتروشیمی پردیس از فرابورس به بورس به تعبیری هفتمین شرکت بورسی) ، رسما" وارد بازار سهام شود.

دراین عرضه اولیه که به دلیل طولانی شدن مذاکرات مدیران و سهامداران عمده با مسئولان بورس، با بازگشایی بسیار دیر هنگام نماد معاملاتی همراه شد،  600 میلیون سهم قابل عرضه در عرضه 2 دقیقه و 12 ثانیه به فروش رسید و 288 میلیارد تومان به جیب سهامدار عمده آن یعنی سرمایه گذاری رفت.

از سوی سرمایه گذاری غدیر، در حالی طی سال جاری سهام دو بانک پاسارگاد و انصار به همراه  پتروشیمی کرمانشاه و حمل و نقل خلیج فارس در بورس اوراق بهادار تهران عرضه اولیه شده اند ، که فروش سهام نفت و گاز پارسیان از دو منظر تعداد سهام و ارزش معاملات ، عنوان بزرگترین عرضه اولیه سال جاری را به خود اختصاص داد.

همچنین با توجه به پیش بینی سود 1529 ریالی هر سهم و کشف قیمت 480 تومانی ، نسبت قیمت به درآمد هر سهم این شرکت 3.1 مرتبه براورد شد که نسبت بسیار جذابی بوده و در عرضه های اولیه قبلی سابقه نداشت.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر