بانک پاسارگاد 37 تومان به ازای هر سهم پیش بینی کرد
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، بانک2.7 هزار میلیارد تومانی پاسارگاد درحالی از 25 مرداد ماه سال جاری با کشف قیمت 215 تومانی هرسهم وارد بورس شده و تاکنون هم 14 درصد بازدهی منفی سهام داشته که اولین پیش بینی سود هرسهم سال مالی آینده را با 12 درصد افزایش، 37 تومان تعیین کرد. این اطلاعات با فرض افزایش سرمایه به 2.99 هزار میلیارد تومان ارائه شده ولی سود تقسیمی پیشنهادی سال بعد اعلام نشده است.
این بانک که برای سال مالی جاری 293 ریال سود برای سهم پیش بینی کرده ، در مقایسه دو سال سال 90 و 91 با افزایش 30 درصدی سود تسهیلات اعطایی ،رشد 41 درصدی سود پرداختی به سپردههای سرمایهگذاری و افزایش 12 درصدی سود پس از کسر مالیات 12 درصد روبرو شده است.
این درحالی است که طبق تصمیمات مجمع فوق العاده 17 اردیبهشت 88 ، افزایش سرمایه بانک از مبلغ 700 به 3 هزار میلیارد تومان از محل مطالبات و آورده نقدی و سلب حق تقدم از سهامداران طی چند مرحله به هیات مدیره تفویض شده است.