دو شرکت بورسی و فرابورسی جلسه معارفه برگزار می کنند
کد خبر : ۶۴۰۵۴
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، درپی درج نام شرکت مشمول اصل44 پالایشگاه بندرعباس در اواخرسال گذشته، این شرکت ساعت 10 صبح دوشنبه جاری جلسه معارفه ای را برگزار می کند تا آماده عرضه اولیه سهام در بورس اوراق بهادار باشد.
این جلسه به آدرس خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، بلوار مجتبائی، خیابان لاهیجان، نبش قهرمان تشکیل می شود.
سرمایه ثبت شده پالایشگاه بندرعباس 1380 میلیارد تومان بوده و تاکنون هم 40 درصد سهام آن به سهام عدالت و 33 درصد هم به سازمان تامین اجتماعی بابت رد دیون دولت واگذار شده است، بنابراین 27 درصد سهام آن باقی مانده که قبل از عرضه اولیه سهام ، تعهد عرضه سهام آن در بورس از سهامدار عمده (شرکت ملی پالایش و پخش) اخذ خواهد شد.
براساس این گزارش، همچنین با اعلام واگذاری 10 درصد از سهام شرکت فرابورسی فولاد صبا نور در دوشنبه جاری (معادل 24 میلیون سهم)، این شرکت هم بعد از ظهر فردا جلسه معارفه ای را برگزار می کند. این شرکت 24 میلیارد تومانی در روزهای پایانی سال گذشته با نماد " کنور " در بازار اول فرابورس پذیرفته شده است.
ارسال نظر