چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۹

حدادعادل بیش از لاریجانی به منویات رهبری جامه عمل پوشانده است

کد خبر : ۶۵۹۷۷
ابوالقاسم جراره منتخب مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس نهم  در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، به اولویت‌های مجلس نهم اشاره کرد و اظهار داشت: از اولویت‌های مهم مجلس نهم موضوعات اقتصادی له ویژه اشتغال است.

منتخب مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس به ویژگی‌های رئیس مجلس نهم اشاره و تصریح کرد: لاریجانی و حدادعادل در دو دوره رئیس مجلس بوده‌اند؛ حدادعادل رئیس مجلس هفتم و لاریجانی رئیس مجلس هشتم بودند از این رو باید نوع عملکرد هر دو را سنجید و اینکه کدامیک موفق‌تر عمل کرده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه عملکرد رئیس مجلس باید به گونه‌ای باشد که بتواند جایگاه جمهوری اسلامی ایران را حفظ کند، یادآور شد: آقای حدادعادل در بسیاری از مسائل که انتظار می‌رفت تأثیرگذاری بیشتری نسبت به آقای لاریجانی داشت؛ همچنین در جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری، آقای حدادعادل بهتر عمل کرده است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر