چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۱
با رأی موافق 128 نماینده مجلس شورای اسلامی صورت گرفت:

تصویب کلیات بودجه 91 کل کشور

۲۰ نفر از نمایندگان در نشست علنی امروز صبح به عنوان ۱۰ موافق و ۱۰مخالف با کلیات لایحه بودجه ۹۱ و به مدت ۱۰ دقیقه دلایل موافقت و مخالفت خود را بیان کردند.
کد خبر : ۶۶۰۲۹
به گزارش بورس نیوز به نقل از خبرگزاری خانه ملت، کلیات بودجه ۹۱ کشور در نشست نوبت عصر امروز (چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت) مجلس پس از آنکه مخالفات و موافقات این لایحه دلایل خود را مطرح کردند با ۱۲۸ رای موافق، ۴۰ رای مخالف و ۲۱ رای ممتنع از مجموع ۲۰۴ رای نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
۲۰ نفر از نمایندگان در نشست علنی امروز صبح به عنوان ۱۰ موافق و ۱۰مخالف با کلیات لایحه بودجه ۹۱ و به مدت ۱۰ دقیقه دلایل موافقت و مخالفت خود را بیان کردند.
وکلای مردم در مجلس بررسی لایحه بودجه سال جاری را درصحن مجلس در حالی آغاز کردند که دولت با ۵۹ روز تاخیر بودجه سال ۹۱ را ۱۲اسفندماه سال جاری به مجلس تقدیم کرد و کمیسیون های تخصصی از فروردین ماه مطالعه لایحه پیشنهادی دولت را در دستور کار قرار دادند تا سرانجام کمیسیون تلفیق با ۵۱ عضو و در ۴۳ جلسه برای سرعت دادن به کار بررسی بودجه در چند نوبت کاری، کار خود را در ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ آغاز کرد. بسیاری ازمخالفات کلیات بودجه ۹۱ بر این امر معتقد بودند که در این لایحه اتکا به نفت بیش از سال های گذشته است. از سوی دیگر توجهی به رفع بیکاری نشده و همچنین این لایحه به عدم تعادل در اقتصاد ملی دامن زده است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر