يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۷:۱۱
مدیر مالی شرکت سیمان بجنورد برنامه های آتی را تشریح کرد:

امکان فروش صادراتی با نرخ توافقی ارز

نرخ ارز در بودجه پیشنهادی برای سال مالی جاری، نرخ رسمی بانک مرکزی بوده است. اما با توجه به نامه اخیر سازمان حسابرسی مبنی بر اعلام این امکان که شرکت ها می توانند فروش صادراتی را با نرخ توافقی ارز انجام دهند، در صورتی که نرخ ارز به طور میانگین نرخ روزانه ارز در کل سال در نظر گرفته شود، به نفع شرکت خواهد بود.
کد خبر : ۶۶۱۹۸

شرکت سیمان بجنورد سهامداران خود را در تاریخ 27 اردیبهشت ماه جاری به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام دعوت کرده تا در خصوص تصویب صورت های مالی عملکرد 12 ماهه سال مالی 90 و نیز میزان سود تقسیمی تصمیم گیری شود.

دیرین، مدیر مالی شرکت سیمان بجنورد، در خصوص عملکرد سال مالی اخیر و پوشش 93 درصدی EPS 311 ریالی هر سهم در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: دلیل اصلی تحقق 290 ریال سود از 311 ریال سود پیش بینی شده هر سهم سال مالی اخیر، ناشی از اختلالی است که در سه ماهه چهارم سال مالی اخیر در رابطه با تحویل سیمان به دلیل نا مساعد بودن شرایط آب و هوایی به وجود آمد.

وی پیش بینی حجم فروش صادراتی برای سال مالی 91 را در حدود 180 هزار تن سیمان و 60 هزار تن کلینکر عنوان کرد و افزود: ارقام فروش صادراتی سیمان و کلینکر تولیدی، رقم قابل توجهی بوده و برنامه خاصی برای افزایش میزان فروش صادراتی در شرکت مطرح نیست.

وی در خصوص نرخ ارز برآوردی در بودجه سال مالی 91 اظهار داشت: نرخ ارز در بودجه پیشنهادی برای سال مالی جاری، نرخ رسمی بانک مرکزی بوده است. اما با توجه به نامه اخیر سازمان حسابرسی مبنی بر اعلام این امکان که شرکت ها می توانند فروش صادراتی را با نرخ توافقی ارز انجام دهند، در صورتی که نرخ ارز به طور میانگین نرخ روزانه ارز در کل سال در نظر گرفته شود، به نفع شرکت خواهد بود. از همین رو امیدواریم نرخ میانگین ارز ملاک عمل فروش صادراتی قرار گیرد.

البته در حال حاضر نیز با صادر کننده توافق شده تا قیمت صادراتی حداقل معادل قیمت عرضه داخلی باشد که حاشیه سود شرکت تحت تأثیر قرار نگیرد.

مدیر مالی شرکت سیمان بجنورد با اذعان به اینکه افزایش خطوط جدید و نیز افزایش سرمایه شرکت مطرح نیست، ابراز داشت: شرکت در نظر دارد طرح بهینه سازی و افزایش ظرفیت واحد یک تولیدی را اجرا کند. اما طبق برنامه زمان بندی شده، این برنامه تا سال 93 به طول می انجامد.

بر همین اساس تغییر در ماشین آلات موجود و نصب تجهیزات جدید در دستور کار قرار دارد تا میزان تولید روزانه کلینکر با رشد 200 تنی، از 2600 تن به 2800 تن در روز ارتقا یابد.

دیرین در خاتمه سخنان خود در خصوص پیشنهاد هیأت مدیره برای سود تقسیمی در مجمع پیش رو گفت: مدیریت در نظر دارد تقسیم 70 درصد از سود 290 ریالی محقق شده در پایان عملکرد سال مالی 90 را به مجمع صاحبان سهام پیشنهاد کند، بطوریکه پیشنهاد تقسیم 200 ریال سود در جلسه ای که به همین منظور طی هفته جاری برگزار می شود، به مجمع ارایه خواهد شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر