دوشنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵

رشد 23 درصدی تولید فولاد در کشور

کد خبر : ۶۷۳۷۲
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به رشد 23 درصدی تولید فولاد در کشور، گفت: در حال حاضر حمایت تعرفه‌ای از صنعت فولاد در حد صفر است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، رسول خلیفه‌سلطان در یک نشست خبری اظهار داشت: واردات تیرآهن در سال 90 با رشد 33 درصد و میلگرد با کاهش 42 درصد همراه بود.

وی با اشاره به کاهش 31 درصدی واردات شمش، عنوان کرد: در مجموع 23 درصد کل واردات محصولات فولادی کاهش داشته است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تصریح کرد: در رابطه با تولید، بخش خصوصی حدود 345 هزار تن تیرآهن و 2 میلیون و 750 هزار تن میلگرد تولید کرده است.

خلیفه‌سلطان با بیان این‌که تولید سایر محصولات فولادی توسط بخش خصوصی 630 هزار تن بوده است، گفت: آمار تولید کل محصولات فولادی 5 میلیون و 300 هزار تن است.

وی با اشاره به مجموع کل تولید سال 90 نسبت به سال 89 توسط بخش خصوصی و دولتی، افزود: در سال گذشته مجموع کل تولید در بخش دولتی حدود 11 میلیون و 750 هزار تن بوده است که رشد 8 درصدی داشتیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران تصریح کرد: مجموع کل تولید در بخش خصوصی در سال 89، چهار میلیون و 350 هزار تن بود که در سال 90 به 5 میلیون و 350 هزار تن رسید و از رشد 23 درصدی تولید برخوردار بودیم.

خلیفه‌سلطان خاطرنشان کرد: کل تولید در سال 89 در حدود 15 میلیون و 970 هزار تن بود که در سال 90 به 17 میلیون و 100 هزار تن افزایش یافت که 7 درصد رشد تولید داشتیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به میزان واردات محصولات فولادی، گفت: در سال گذشته 5 میلیون و 590 هزار تن واردات داشتیم که نسبت به سال 89 با کاهش 17 درصدی واردات همراه بودیم.

خلیفه‌سلطان افزود: صادرات کل کشور در سال گذشته در حدود یک میلیون و 220 هزار تن بود و این در حالی است که در سال 89 حدود 820 هزار تن صادرات داشتیم.

وی، مصرف ظاهری محصولات فولادی در سال 90 را 21 میلیون و 460 هزار تن اعلام و عنوان کرد: مصرف ظاهری در سال 89 حدود 21 میلیون و 880 هزار تن بود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان این‌که افزایش 23 درصدی تولید بخش خصوصی نشان می‌دهد که آمار تولید فولاد در حال بزرگ شدن است، گفت: همه این‌ها در شرایطی است که از تولید فولاد در کشور حمایت نمی‌شود و حمایت تعرفه‌ای در حد صفر است و وجود ندارد.

خلیفه‌سلطان افزود: نرخ تسهیلات در سیستم بانکی نسبت به دیگر کشورها بالاست و با این وجود این مشکلات، تولید فولاد با رشد همراه است.

وی تاکید کرد: دست حمایت باید به سمت صنعت کشور دراز شود تا بتواند از ظرفیت خود بیش از پیش استفاده کند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر