شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۶

نگاهی به صورت های مالی "وتوکا"

کد خبر : ۶۸۱۳۱

سرمایه گذاری توکا فولاد با سرمایه ای معادل 26 میلیارد تومان در پیش بینی های مربوط به سال مالی منتهی به 31 خرداد 92 با افزایش 22 درصدی در سود حاصل از سرمایه گذاری به علت افزایش در سود شرکتهای سرمایه پذیر و افزایش 11 درصدی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها بدلیل پیش بینی سود حاصل از پرتفوی شرکت، سود هر سهم را بطور خالص مبلغ 355 ریال اعلام کرده است.

این شرکت پیش بینی سود سال مالی 92 خود را با فرض تحقق 72 درصد ظرفیت قراردادی و افزایش 10 درصدی درآمدها و 7 درصدی بخشی از هزینه ها اعلام کرده است.

"وتوکا" که در اولین پیش بینی سال 91 با سرمایه 20 میلیارد تومان عایدی هر سهم خود را 422 ریال اعلام کرده بود در پیش بینی حسابرسی نشده با سرمایه 26 میلیارد تومانی این مبلغ را به 336 ریال رسانده و علت این تغییرات افزایش پیش بینی سود شرکت توکاریل و حمل ونقل توکا و همچنین کاهش در سود شرکت توکا فولاد و فروش سهام فولاد امیر کبیر کاشان دانسته است.

گفتنی است شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد در سال 91 مبلغ 235 ریال و در سال مالی 92 مبلغ 235 ریال بین سهامدارانش تقسیم خواهد کرد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر