يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۵

وحشت چينی ها از يك تجربه عجيب ژنتيكي!

کد خبر : ۶۸۲۷۶
به گفته برخي شاهدان محلي، اين حيوان مانند يك خوك آزمايشگاهي است كه آزمايشات ژنتيكي بر روي آن به اشتباه انجام و باعث شده بدين شكل درآيد.

يك حيوان عجيب صورتي رنگ با نقش‌هاي پلنگي و موهاي كاكل‌دار باعث ايجاد رعب و وحشت ميان ساكنان بخش شين‌شيانگ چين شد.

به گزارش ايسنا، اين شهر در نزديكي چند مركز تحقيقات علمي و يك دانشكده پزشكي محلي قرار دارد و ساكنان بر اين باورند كه اين موجود يكي از نمونه‌هاي آزمايشگاهي بوده كه از آزمايشگاه فرار كرده است.

به گفته برخي شاهدان محلي، اين حيوان مانند يك خوك آزمايشگاهي است كه آزمايشات ژنتيكي بر روي آن به اشتباه انجام و باعث شده بدين شكل درآيد.

اين در حاليست كه پليس منطقه اين موجود را يك نوع سگ موسوم به سگ کاکل دار چینی بی مو دانسته كه بسيار هم گران قيمت است.

اين حيوان عجيب از مقداري مو در سر و دم برخوردار است و بدنش عاري از مو، صورتي رنگ و داراي نشانه‌هايي شبيه به بدن پلنگ است.

گفته مي‌شود اين سگ با اين ظاهر مي‌تواند عنوان زشت‌ترين سگ جهان را به خود اختصاص داده و جايزه برنده سال گذشته را كه به سگي به نام يودا رسيد، از آن خود كند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر