دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۳

قرارداد ۳۰ میلیونی ارزش خوردن ندارد

کد خبر : ۶۸۴۰۵
به گزارش فارس، سایت باشگاه صبا نوشت: 

 «به استحضار اذهان عمومی، رسانه‌ها و اهالی فوتبال و ورزش و در پاسخ به چاپ مطلبی در خبرگزاری فارس به نقل از عبدالله ویسی سرمربی تیم فوتبال پیکان با تیتر «استاندار قم افراد با لیاقت را انتخاب کند، قرارداد ۳۰ میلیونی ارزش خوردن ندارد» در روز شنبه ۲۰/۳/۱۳۹۰ و درج اخباری بدون پایه و اساس بدینوسیله پاسخ مطلب یاد شده جهت اطلاع رسانی به منظور تنویر افکار عمومی ایفا می‌گردد. 

۱- در خصوص این اتهام ایشان که ابراز داشته‌اند «آقایان مدیر در صبا قرارداد دو ساله من را پنهانی و از ترس یکساله کردند» اشاره می‌گردد که مدت قرارداد آقای ویسی در سال گذشته با تیم صبای قم طبق قرارداد شماره ۴۵/۱/۳۶۱ مورخ ۱/۳/۱۳۹۰ که در هیئت فوتبال استان به ثبت رسیده و اثر انگشت ایشان نیز در آن موجود است دو فصل از تاریخ ۱/۳/۱۳۹۰ تا پایان فصل ۱۳۹۲ می‌باشد، لذا این حق بر باشگاه صبای قم وجود دارد که از طریق مراجع ذیربط از جمله فدراسیون فوتبال و اتهامی که ایشان به مدیران باشگاه نسبت داده‌اند که قرارداد ایشان را پنهانی یکساله کرده‌اند پی‌گیری نموده و از ادامه کار ایشان در فصل جاری جلوگیری کند. 

۲- در پاسخ به این مطلب ناصحیح که کل قرارداد بازیکنان صبا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است، باید اذعان نمود که در فصل گذشته (۹۱-۹۰) باشگاه صبای قم دارای ۲۷ بازیکن بوده است که مجموع قراردادهای آنان بالغ بر سه میلیارد و دویست میلیون تومان است، لذا این ادعا کاملا کذب محض است و از آدمی که ادعای سالم کار کردن و دروغ نگفتن دارد، وارونه جلوه دادن حقایق به مردم کار ناصوابی است که می‌تواند عواقب ناگواری برای ایشان در آینده داشته باشد. 

۳- در پاسخ به این موضوع که ایشان ابراز داشته‌اند که «‌آقایان صبای قم، آقای استاندار قرارداد ۳۰ میلیونی بازیکنی که به نان شب محتاج است خوردن ندارد.» باید عنوان کرد که: در باشگاه صبای قم طی سال‌های گذشته همواره تلاش مدیریت بر این بوده است که تعهدات تمامی بازیکنان و عوامل اولا بطور کامل و ثانیا در زمان مقرر پرداخت گردد. 

این اتفاق در فصل گذشته نیز صورت پذیرفته است و تمامی بازیکنان فصل قبل باشگاه صبا که در حال حاضر عضویت باشگاه را دارند با آنان تسویه شده است. 

البته عقب افتادن دستمزد بازیکنان در شرایط کنونی از سوی باشگاه‌ها در کشور مختص به صبا نبوده و نخواهد بود، با این حال دلیل عقب افتادن چک‌های باشگاه صبای قم مسافرت کاری رییس هیئت مدیره صبا و صاحب امضا اصلی بوده است که تلاقی با این ایام داشته است و طرح این موضوع بسیار ساده لوحانه است که پول بازیکن یا بازیکنانی از سوی افراد دیگر قابل خوردن باشد. 

از سوی دیگر باید عنوان کرد که بازیکنانی که در کشور ما سالانه ۳۰ میلیون تومان قراردادشان است یعنی متوسط روزانه ۸۳ هزار تومان دستمزد دریافت می‌کند لذا طرح این مطلب که بازیکن ۳۰ میلیونی محتاج نان شب است جز عوام فریبی و دروغ‌پردازی چیز دیگری نخواهد بود، لذا بیان این مطلب نه تنها حقیقت ندارد بلکه ظلم به همین بازیکنان نیز می‌باشد. 

۴- در پاسخ به مطلبی که ایشان اشاره داشتند «دو روز به استاندار قم فرصت می‌دهم تا چک‌های پاس نشده را پاس کند وگرنه مجبور می‌شوم صحبت‌هایی کنم که استاندار قم زیر سوال برود»، ابتدا باید عنوان کرد که استاندار محترم استان قم هیچگونه دخالتی در پرداخت‌های باشگاه صبای قم ندارند و ایشان به عنوان رییس مجمع عمومی باشگاه مدیریت کلان و راهبردی بر باشگاه دارند و نحوه و شرایط پرداخت چک‌های بازیکنان با مدیرعامل و رییس هیئت مدیره باشگاه است که یقینا چک‌های بازیکنان بجز چک‌های آقای ویسی با رفع موانع به فوریت پرداخته خواهد شد تا ایشان مجبور بشوند جهت خود را بنمایند و مطالب خود را بیان کنند. 

۵- همچنین در خصوص این ادعا که ایشان اعلام کرده‌اند که «به ما می‌گویند از پاس نشدن چک‌ها به کسی چیزی نگویید» این مطلب نیز دروغ محض است و هیچ یک از مسئولین باشگاه این حرف را تایید نمی‌کنند و صرفا به بازیکنان یادآوری شده است که چند روزی برای پاس شدن چک‌های خود صبر کنند، لذا طرح آن در رسانه‌ها بدین شکل از اساس وجاهت ندارد. 

۶- درمورد اینکه «قرار بود باشگاه صبا بعد از آسیایی شدن بعنوان پاداش به تیم پژو پارس دهند» اعلام می‌گردد: در جلسه هیئت مدیره باشگاه صبای قم اواسط مسابقات جام حذفی به آقای ویسی اعلام شد که در صورت قهرمانی به هر یک از افراد تیم یک خودرو پژو پاداش خواهد داد که برداشت ایشان از پاداش قهرمانی کسب سهمیه آسیا است. 

بنابراین طرح مسائل بدین شکل و خارج از واقعیت به هیچ وجه کار شایسته‌ای نیست و تمامی اعضا و هیئت مدیره باشگاه بر این مطلب صحه می‌گذارند. 

۷- در خصوص خالی کردن حساب باشگاه نیز این یک مطلب کاملا خلاف واقع بوده که چگونه امکان دارد باشگاهی که پولی در حساب ندارد، حسابش را خالی کند، ضمن اینکه نزدیک به یک هفته است که رییس هیئت مدیره باشگاه صبای قم که صاحب امضا حساب باشگاه است در کشور حضور ندارد، لذا عنوان اینگونه امور در اذهان عمومی جز تخریب هدف دیگری نداشته است. 

در پایان یادآور می‌شود: باشگاه صبای قم با هدف ارتقاء سلامت در روند باشگاه داری در فوتبال و ورزش کشور حضور یافته و با این رویکرد مجدانه بدنبال احیاء تفکر سالم سازی و بوجود آوردن محیطی پاک و امن در فوتبال حضور خواهد داشت و بکارگیری مدیران بومی و نیز سرمربی جوان چون آقای گل محمدی در راستای همین تفکر و ایده بوده است. 

لذا به آقای ویسی متذکر می‌شویم که در گفتار و اعمال خود پا را فرا‌تر از حد و اندازه خود نگذارند و مرز و حدود خود را در فوتبال و عرصه‌های اجتماعی بیشتر بشناسند و از رسانه‌های محترم نیز این تقاضا وجود دارد که در نوشتار و بیان مطالب دامن به شایعات و بیان مطالب مربیانی که صرفا از روی احساسات و بدور از حقایق می‌پردازند نزنند. 

البته این حق بر باشگاه وجود دارد که اتهامات وارده را از طریق مراجع قضایی و قانونی کشور دنبال کند.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر