مقایسه افزایش قیمت محصولات "کچاد" در سال 90 و 91
شرکت معدنی و صنعتی چادر ملو با سرمایه 600 میلیارد تومانی در صورت های حسابرسی شده سال مالی منتهی به 29 اسفند 90 عایدی هر سهم خود را بطور خالص مبلغ 1006 ریال اعلام کرده که نسبت به سال مالی قبل 33 درصد افزایش داشته است.
فعالیت سال مالی 90 این شرکت در مقایسه با سال قبل ، 19درصد افزایش در فروش به علت افزایش درقیمت فروش هر تن از محصولات (قیمت هر تن کنسانتره آهن 24 درصد، سنگ دانه بندی 31 درصد و گندله 25 درصد افزایش داشته است) و 3 درصدی در بهای تمام شده کالای فروش رفته داشته است.
"کچاد" که در پیش بینی حسابرسی شده سال 91 از افزایش 26 درصدی فروش و 33 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته خبر داده است سود هر سهم خود را بطور خالص 845 ریال اعلام کرده که در مقایسه با سال گذشته 16 درصد کاهش نشان میدهد.
گفتنی است این شرکت در سال مالی 91، افزایش کمتری را در قیمت هر تن از محصولات خود پیش بینی کرده بطوریکه 7 درصد افزایش در قیمت هر تن کنسانتره، 5 درصد سنگ دانه بندی و 5 درصد در گندله را در صورتهای خود منظور نموده است.
سیاست تقسیم سود شرکت معدنی و صنعتی چادر ملو برای سال های 90 و 91 ثابت و به میزان 70 درصد از سود خالص هر سهم بوده است.