شنبه ۰۳ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶

واردات با 8درصد كاهش، دو برابر صادرات

کد خبر : ۶۹۳۸۲
ارزش واردات کالا به ایران در دو ماهه نخست سال جاری نزدیک به دو برابر صادرات آن بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ایسنا)، در دو ماهه اول سال 1391 ایران 4.5 میلیارد دلار انواع کالا صادر کرد، در حالی که طی همین مدت بالغ بر هشت میلیارد و 252 میلیون دلار واردات کالا داشت. به این ترتیب نسبت واردات به صادرات کالای ایران به عدد 1.83 رسید. همچنین کسری تجاری ایران در دو ماهه امسال به رقم سه میلیارد و 752 میلیون دلار رسید.

ایران در مدت زمان یادشده با 157 کشور جهان مبادله تجاری داشت. همچنین در اين مدت، تراز بازرگاني خارجي كشور بدون احتساب نفت، گاز و خدمات با ٨١ كشور دنيا، منفي و با ٧۶ كشور ديگر مثبت بوده است.

عراق، افغانستان، هند، اندونزی و ترکمنستان کشورهای طرف معامله ایران با بیشترین تراز تجاری مثبت و امارات، کره‌جنوبی، ترکیه، آلمان و سوئیس نیز کشورهای طرف معامله ایران با بیشترین تراز تجاری منفی بودند.

از سوی دیگر واردات و صادرات کالای ایران طی دو ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال 1390 به ترتیب هشت و شش درصد کاهش یافته است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر