شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۶

کاهش 39 درصدی صادرات نفت به ترکیه

کد خبر : ۷۰۶۱۲
شرکت ایتالیایی «ادیسون» فعالیت های نفتی خود را در ایران متوقف کرد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» ؛ شرکت «دیسون ایتالیا» قدیمی ترین شرکت انرژی در اروپاست و در زمینه های مختلف انرژی، از جمله نفت و گاز و برق فعالیت دارد.

بر اساس این گزارش، شرکت « ادیسون ایتالیا » قرارداد خود را با ایران برای اکتشاف در میدان گازی دَیّر به حال تعلیق درآورده است.

قبلا شرکت های رویال داچ شل و توتال نیز به دلیل تحریم ها فعالیت خودرا در ایران متوقف کرده بودند. 

از سوی دیگر، آمریکا نیز مانند سابق از اقدام این شرکت ایتالیایی به شدت استقبال کرد!

سیر نزولی واردات نفت ترکیه از ایران

از سوی دیگر رویترز ادعا کرد: داده‌های آماری گمرکی که هفته جاری منتشر شده است، نشان می‌دهد که ترکیه طی ماه گذشته،  تنها سه محموله ۱۵۰ هزار تنی نفت ایران را در دو بندر «علی آقا» و «توتون چیفتلیک» تحویل گرفته است که برابر با واردات روزانه ۱۱۰ هزار بشکه  نفت است.

به گزارش «انتخاب» ؛ کاهش شدید واردات نفت ترکیه از ایران در حالی است که این کشور طی چند ماه اول سال جاری میلادی واردات نفت از ایران را بعضا به ۲۵۰ تا ۲۸۰ هزار بشکه هم رسانده بود.

خبرگزاری رویترز در ادامه می‌نویسد آمار‌ها نشان می‌دهد که فروش نفت ایران هم اکنون نسبت به سال گذشته به نصف کاهش یافته است.

برپایه این گزارش،‌ایران طی سال گذشته  در مجموع موفق به فروش ۷۲ میلیارد دلار نفت خام شده بود اما بنا به ارزیابی مرکز مطالعات جهانی انرژی، سی جی‌ ای اس، انتظار می‌رود که ایران طی سال جاری حداکثر قادر به فروش ۴۲ میلیارد دلار نفت باشد.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر