يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۳

آمادگی ایران میزبانی از مخالفان بشار اسد

کد خبر : ۷۱۳۸۲
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، از آمادگی تهران برای میزبانی نشست معارضین و دولت سوریه خبر داد. 

به گزارش «تابناک»، علی اکبر صالحی در مصاحبه با تلویزیون عربی العالم، با اعلام آمادگی تهران برای دعوت و گفت‌و‌گو با معارضین سوری گفت: آمادگی داریم معارضین را به ایران دعوت کنیم و شرایط لازم را برای گفت‌و‌گو بین آنها و دولت سوریه فراهم کنیم. 

صالحی تأکید کرد: من بر این باورم که موضوع سوریه باید به صورت سوری ـ سوری حل شود و چیزی از بیرون تحمیل نشود. 

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری ایران و سازمان ملل و کشورهای منطقه همکاری‌های گسترده‌ای برای حل بحران سوریه انجام گیرد و اقدامات کارآمدی داشته باشیم. 

صالحی با اشاره به سفر اخیر کوفی عنان به ایران گفت: شرایط حساس موضوع سوریه برای کل منطقه و کل جهان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ اگر تصمیم و کار درستی برای حل بحران سوریه صورت نگیرد، این بحران می‌تواند همه منطقه را در برگیرد و برای کل جهان آثار سوء داشته باشد. 

صالحی ادامه داد: به این اعتبار ما با کوفی عنان رایزنی وسیعی داریم. کوفی عنان پیشنهادهای خوبی داده، که از جمله آنها، پیشنهاد شش ماده‌ای و پیشنهاد بعدی است که در راستای تقویت آن انجام گرفته است.
اشتراک گذاری :
ارسال نظر