شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۶

تهدید و حمله به ایران به خاطر طلاست !

کد خبر : ۷۳۰۰۲
اساساً طرح تجاوز به ایران، حول مرکز ذخایر ارزی جهانی است و نه تأسیسات هسته ای. در این میان انتخاب مجدد اوباما برای ریاست جمهوری و تاریخ آن، تا زمانی که ارزش دلار بر اثر اقدام این ملت‌ به استفاده و مراوده تجاری با طلا در حال کاهش است، اساساً موضوعیت ندارد.
به گزارش تابناک، سوزان پاوزل، تحلیلگر پایگاه خبریICH، معتقد است که چه اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مجدداً انتخاب شود و چه نشود، تهدید علیه ایران تا زمانی که این کشور ارزش دلار را به چالش طلبیده پابرجا خواهد بود.

پاوزل در این خصوص نوشته است: تحریم‌های اوباما علیه ایران با این ادعا شروع شد که ایران قصد دست یابی به سلاح اتمی را دارد. از سویی بنیامین نتانیاهو، با تهدید ایران به جنگ پیشگیرانه برای نابودی تأسیسات اتمی ایران، تاکید می‌کند که تا کنون هیچ کدام از تحریم‌ها و اقدامات دیپلماتیک برای توقف ایران پاسخگو نبوده و از همین روی نیاز به اقدام به گزینه نظامی علیه ایران است.

وی ادامه می‌دهد: تحریم‌های اعمالی علیه ایران مستقیماً اقتصاد و ارزش پول این کشور را نشانه گرفته است زیرا ایران در مبادلات خود به جای دریافت پول نفت به دلار، طلا دریافت می‌کند.

پاوزل با اشاره تحریم اخیر بانک چینی و عراقی نوشته: دور جدید تحریم‌ها اوباما علیه ایران، با هدف محدودیت در سازوکار انتقال پول نفت ایران در راستای گسترش تحریم‌های موجود بود. با این اقدام و تحریم بانک کونلون و الاف، اوباما درصدد است تا اطمینان حاصل کند که نقل و انتقالات میلیون دلاری با بانک‌های ایرانی متوقف شود.

در همین راستا آمریکا اعلام کرده است که هر بانک یا موسسه مالی، در هرجای دنیا که با ایران به مراوده مالی بپردازد را شناسایی و مورد تحریم قرار خواهد داد. در عین حال آمریکا از هر ابزاری از جمله ابزار نظامی نیز برای متوقف ساختن ایران و جلوگیری از کاهش ارزش دلار انجام خواهد داد. این امر شامل تهدید سایر مؤسسات مالی می‌شود که با ایران مراوده داشته یا خدمات و تسهیلات جابجایی پول به ایران با ارزی به غیر از دلار را صورت می‌دهند.

سوزان پاوزل پس از اشاراتی به عکس‌العمل‌های ایران از جمله تهدید بستن تنگه هرمز در این میان، اشاره کرده است که: از ماه گذشته رسانه‌ها شروع به انتشار گزارشاتی از جنگ کرده‌اند. مانورهای هوایی اسرائیل با ناتو، ایالات متحده و اروپا بخشی از این بازی است. پاوزل سپس اشاره به سخنان جو بایدن می‌کند که گفته بود: آمریکا نمی‌تواند اسرائیل را مجبور به حمله یا عدم حمله به ایران کند، که این امر شاید حاکی از چراغ سبزی به اسرائیل باشد.

در نهایت سوزان پاوزل اشاره کرده است که: نتانیاهو، نگران است که ریاست جمهوری جدید آمریکا، اما علاقه ای به یک جنگ زمستانی نداشته باشد، و بر همین اساس خواهان آن است که تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا این حمله نظامی صورت بگیرد.

وی ادامه داده: اما این یک لفاظی بیشتر نیست، زیرا اساساً طرح تجاوز به ایران، حول مرکز ذخایر ارزی جهانی است و نه تأسیسات هسته ای. در این میان انتخاب مجدد اوباما برای ریاست جمهوری و تاریخ آن، تا زمانی که ارزش دلار بر اثر اقدام این ملت‌ به استفاده و مراوده تجاری با طلا در حال کاهش است، اساساً موضوعیت ندارد.

به گزارش تابناک، طی ماه‌های اخیر، بسیاری از رسانه های منتقد سیاست‌های آمریکا، در خصوص تحریم و تهدید ایران به گزینه نظامی بحث "جنگ دلار نفتی" را مطرح کرده‌اند. این تحلیل‌ها همگی بر این عقیده هستند که اقدام ایران برای جایگزین کردن طلا در مراودات تجاری به خصوص در نفت به جای دلار، موضوع اصلی تحریم و تهدید ایران است نه برنامه هسته ای این کشور.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر