چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۶

"زن مکمل نیست، زن همه چیز است" / تصویر

کد خبر : ۷۳۹۲۰

هزاران نفر از مردم تونس برای احقاق حقوق زنان در این کشور دست به تظاهرات زدند. معترضان حزب حاکم را متهم کردند که در صدد محدود کردن حقوق زنان است. قانون اساسی مصوب ۱۹۵۶ تونس حقوق برابر زن و مرد را به رسمیت می‌شناخت.

به گزارش انتخاب به نقل از دویه وله ؛ بیش از ۶ هزار تن از مردم تونس که اکثرا زن بودند، در راه‌پیمایی روز دوشنبه (۱۳ اوت) از حزب حاکم "النهضة" این کشور خواستند، اصل مربوط به تضمین حقوق برابر زنان و مردان مندرج در قانون اساسی سابق تونس، مصوب سال ۱۹۵۶ را تغییر ندهد.

در این اصل قانون اساسی آمده است: «زن و مرد کاملا برابرحقوق‌اند.» در طرح قانون اساسی جدید تونس، این دو "مکمل" یکدیگر خوانده شده‌اند: «زنان و مردان مکمل یکدیگرند.»

معترضان پلاکاردهایی حمل می‌کردند که روی آن‌ها نوشته شده بود: «زن مکمل نیست؛ زن همه چیز است.» تظاهرات کنندگان هم‌چنین از دولت خواستند، مسائلی چون مبارزه با بیکاری و رشد کشور را در دستور کار خود قرار دهد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر