يکشنبه ۰۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۱

جهش فرابورس در اولين روز هفته

کد خبر : ۷۴۵۴۰

بازار فرابورس اولين روز كاري هفته را در سايه معاملات پرحجم نمادهاي صدرنشين بازار و همچنين اقبال گروه ساختماني با رونق آغاز كرد. افزون بر اين معاملات سنگين اوراق مشاركت نيز در اين رشد بي‌تاثير نبود.

به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، در بازار ديروز نمادهاي ساختماني آس‌پ و باغميشه نه تنها مورد توجه سهامداران قرار گرفتند، بلكه در پايان با صف خريد روبه‌رو شده و باعث رشد گروه ساختماني شدند.
از سوي ديگر به دليل جهش قيمتي سهام پالايشگاهي در بازار سرمايه و بازگشايي نمادهاي «شبندر» و «شبريز» با تعديل مثبت، نماد پالايشگاهي حاضر در فرابورس نيز با اقبال مواجه شد؛ به طوري كه نه تنها 3/4 ميليون سهم «شراز» به ارزش 5/1 ميليارد تومان دادوستد شد، بلكه در نهايت صف خريدي معادل 1/6 ميليون سهم نيز براي آن باقي ماند. در اين روز ذوب‌آهن اصفهان نيز ديگر نماد مورد توجه بازار بود و به‌رغم افت قيمت 7/0 درصدي هر سهم معامله با حدود 10 ميليون سهم به ارزش 6/1 ميليارد تومان روبه‌رو شد.اما در گروه بانكي نيز بانك دي با جابه‌جايي 10 ميليون سهم در صدر ديگر نمادها قرار گرفت؛ حال آنكه ارزش معاملات اين نماد نيز معادل 2/1 ميليارد تومان بود.
در اين روز همچنين اوراق اجاره مپنا، اجاره سامان و گواهي سپرده انصار هر كدام به ترتيب معاملات 2/3، 5/2 و 2/2 ميليارد توماني را به ثبت رسانده و به اين ترتيب حدود نيمي از ارزش كل معاملات ديروز را به خود اختصاص دادند.
يادآور مي‌شود ارزش كل مبادلات روز گذشته با جابه‌جايي بيش از 32 ميليون برگه اوراق بهادار به 17 ميليارد تومان رسيده است. همچنين در اين بازار از 75 نماد معامله شده، 17 نماد با نوسان مثبت، 43 نماد با نوسان منفي و بقيه بدون تغيير نرخ بودند كه در اين ميان تمامي امتياز تسهيلات بانك مسكن با افت قيمتي در محدوده دو درصد روبه‌رو شده و به ميانگين نرخ 61 هزار تومان رسيدند.
عرضه‌هاي بلوكي
در همين حال امروز 21میلیون سهم يعني معادل 100درصد از سهام شرکت صنایع تبدیلی گلستان عرضه می‌شود.
بنابراين گزارش، شركت توسعه كشت و صنعت ملي در نظر دارد تعداد 21میلیون سهم، معادل 100 درصد از سهام شرکت صنايع تبديلي گلستان را به‌طور يکجا و به صورت نقد از طريق عرضه در بازار سوم فرابورس ايران به قيمت پايه هر سهم 834 ريال به فروش برساند.همچنین فردا نيز تعداد 9/25 میلیون سهم معادل 639/68درصد از سهام شركت خدمات مهندسي ساختمان و تاسيسات راه‌آهن (بالاست)، توسط سازمان خصوصي سازي از طرف شركت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران، به قيمت پايه هر سهم معادل قيمت بسته شدن روز قبل از عرضه به شرط آن كه از مبلغ 761/13 ريال كمتر نباشد)، عرضه خواهد شد.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر