مهمترين اخبار بازارهاي كالايي جهان از نگاه «دنياياقتصاد»
روز گذشته مبادلات طلا در ساعات ابتدایی بازار لندن فقط کمی پایینتر از 1670 دلار در هر اونس ثبت شد. به گفته معاملهگران این بازار هیچ شکی وجود ندارد که در حال حاضر طلا در قویترین شرایط خود قرارگرفته است به طوری که بیشتر معامله گران انتظار دارند که قیمت به ارقام بالاتر هم برسد.
قیمت نقره نیز طی معاملات 24 آگوست با 26/2 درصد رشد در هر اونس به 30 دلار و 51 سنت رسید. البته در همین روز در بازار آسیا نقره 15/0 درصد کاهش یافت و با قیمت 47/30 دلار در هر اونس ثبت شد. برخی از کارشناسان احتمال میدهند قیمت نقره تا سطح مقاومتی 30 دلار و در پایینترین مرحله به 29 دلار و 71 سنت برسد، البته در صورت افزایش قیمت احتمال اینکه به 30 دلار و 83 سنت برسد وجود دارد.
اخبار نفت: معاملات نفت خام دیروز با قیمت 95 دلار و 93 دلار باز شد و در بالاترین رقم به 96 دلار و 12 سنت رسید و در پایینترین سطح با قیمت 95 دلار و 39 سنت معامله شد. از اینرو آخرین میانگین قیمت نفت در روز گذشته به 95 دلار و 55 سنت رسید.
اخبار فلزات: کاهش امیدواری ها به داده های اقتصادی آمریکا و اروپا عامل اصلی افت قیمت مس در بازار شانگهای اعلام شد.
براساس این گزارش روز گذشته بیشتر معاملات آتی دسامبر مس بر روی 55 هزار و 620 یوآن معادل 8 هزار و 784 دلار در هر تن ثبت شد که 210 دلار پایین تر از روز پنجشنبه و 9/1 درصد بالاتر از جمعه هفته قبل بود. گفته میشود معاملات هفته قبل مس در بورس شانگهای با رشد 2 هزار و 787 تنی به 158 هزار و 938 تن رسید.