رشد ملایم بورس ادامه دارد
کد خبر : ۷۴۶۱۷
در معاملات روز يكشنبه تالار شيشهاي از رشد شاخص بورس كاسته شد و دماسنج بازار سرمايه با رشد ملايم به مسير خود ادامه داد.
در جريان داد و ستد بورس تهران در روز يكشنبه قيمت سهام شركتها رشد نسبي را تجربه كرد و دماسنج بازار به 24 هزار و 586 واحد رسيد.
فولاد مباركه با 105 واحد تاثير گذارترين شركت بورسي بود كه به همراه پالايشگاه بندرعباس،پتروشيمي خارك،غدير و پتروشيمي شازند موجب افزايش 63 واحدي شاخص بورس شد، اما افت قيمت سهام شركتهاي ايران خودرو، كشتيراني و پالايشگاه تبريز مانع از حركت شاخص در مدار مثبت شد.
در بازار امروز پالايشگاه بندرعباس و ملي مس از بهترين تقاضاي خريد برخوردار بود و صف هاي فروش براي نمادهای پالايشگاه تبريز و ايران ترانسفو تشكيل شد.علاوه بر اينكه بازار امروز به نمادهاي قندي و سيماني اقبال نشان داد.
به اين ترتيب در بازار امروز حجم معاملات افزايش پيدا كرد و 205 ميليون سهم به ارزش 418 هزار و 228 ميليون ريال مورد معامله قرار گرفت؛ارزش بازار سرمايه همچنان 109 هزار ميليارد تومان است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر