يکشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷
یک مقام مسئول در گفتگو با بورس نیوز عنوان کرد:

رفع مشکلات فنی معاملات بورس کالا

به دلیل حفظ مسایل امنیتی هر چند وقت یکبار لینک دسترسی به این بخش از سایت بورس کالا تغییر می کند و کابرانی که از لینک ثبت شده قبلی استفاده می کنند، ممکن است در دسترسی به این نما با مشکل مواجه شوند.
کد خبر : ۷۴۹۶۲
طی روزهای گذشته معاملات قراردادهای آتی سکه طلا در بورس کالا به دلیل قطع موقت سیستم معاملاتی و عدم دسترسی تمامی کارگزاران متوقف شد، اما با رفع اشکالات فنی موجود و پس از اطلاع رسانی لازم، این معاملات از سر گرفته شد.

رضا باقری، مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت بورس کالای ایران در خصوص این موضوع با اذعان به اینکه این اشکالات ناشی از بروز اختلال در سیستم برق رسانی بوده، در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، اظهار داشت: با رفع این اشکالات معاملات طبق زمان بندی اعلام شده صورت گرفت، اما چنین اشکالی تاکنون در معاملات امروز بروز نکرده است.

وی در پاسخ به اینکه چرا برخی کاربران همچنان در دسترسی به نمای بازار قراردادهای آتی با مشکلاتی مواجه هستند، خاطر نشان کرد: به دلیل حفظ مسایل امنیتی هر چند وقت یکبار لینک دسترسی به این بخش از سایت بورس کالا تغییر می کند و کابرانی که از لینک ثبت شده قبلی استفاده می کنند، ممکن است در دسترسی به این نما با مشکل مواجه شوند.

این مقام مسئول در خاتمه سخنان خود گفت: در حال حاضر سامانه معاملاتی و نمای بازار قراردادهای آتی در دسترس بوده و روند معاملات به حالت عادی خود بازگشته و هم اکنون معاملات در حال پیگیری است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر