پرواز دلار به مرز 2300 تومان
در بازار نقدی هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با افزایش 44 هزار تومانی به 908 هزار تومان رسید و دلار نیز که منبع اصلی نوسان ها بود، با افزایش 77 تومانی به 2304 تومان رسید.
افزایش قیمت دلار و به تبع آن رشد بهای سکه در پی نوسان های قیمت نفت حادث شد. از سوی دیگر با افزایش قیمت طلای سیاه، شاخص دلار امریکا با سقوط مواجه شد و تمامی شرایط دست به دست هم دادند تا اونس و پس از آن سکه و دلار داخلی نیز مدار صعودی را سپری کنند.
به گزارش بورس نیوز، افزایش قیمت ها در بازار نقدی سکه طلا، بازار آتی این کالا را نیز مثبت کرد، به طوری که تمامی سررسیدها با نوسان مثبت و افزایش قیمت بسته شدند و سکه تحویل آذر ماه رقم 972 هزار تومان را نیز ثبت کرد و سکه شهریور ماه نیز در روزهای پایانی خود با نوسان مثبت توانست تا 902 هزار تومان افزایش یابد.
افزون بر آن، در بازارهای جهانی، انتشار آمار نا امید کننده بازار کار امریکا موج مثبتی را به بازار طلا تزریق کرد.
در نظر سنجی این هفته تارنمای کیتکو معامله گران و فعالان بازار احتمال افزیش قیمت ها در بازار طلا را دور از انتظار ندانستند زیرا با توجه به آمار نه چندان مثبت بیکاری و درآمدهای ایالت متحده، امیدها به تصویب اجرای دور سوم تسهیل مقداری از سوی فدرال رزرو و در نشست دوروزه چهارشنبه و پنج شنبه این هفته افزایش یافته است. اجرایی شدن این امر طلا را وارد فاز صعودی جدیدی می کند و در صورت منتفی شدن آن طلا در سراسر جهان با کاهش قابل توجهی مواجه خواهد شد.
شایان ذکر آنکه، تقویم اقتصادی این هفته شاهد وقایع مهمی خواهد بود که از جمله آن برگزاری نشست دوروزه فدرال رزرو در روز چهارشنبه و پنج شنبه و همچنین برگزاری انتخابات آلمان و ارایه آیین نامه بانک مرکزی اروپا در اواخر ساعات چهارشنبه صورت خواهد گرفت.
* آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه