عملکرد ۷ سال گذشته سبب شد که خیلی از منتقدین هاشمی بگویند ...
کد خبر : ۷۵۵۴۵
هفته نامه آسمان در یادداشتی با عنوان «پیام حضور هاشمی رفسنجانی در اجلاس تهران» به قلم صادق زیباکلام نوشت:
·آيت الله هاشمي رفسنجاني در اجلاس غيرمتعهدها در تهران خيلي بيشتر از حد و ظرفيت رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ظاهر گرديد. روساي ساير قوا به همراه روسا و مسئولين طراز اول از جمله رئيس مجلس خبرگان، آيتالله هاشمي شاهرودي، فرمانده سپاه و نيروي انتظامي و سايرين هم آمده بودند. اما ايشان به همراه رهبري وارد اجلاس شدند و در كنار مهمترين و بالاترين مهمان يعني رئيسجمهور مصر و بانكيمون دبير كل سازمان ملل قرار گرفتند. در حالي كه رئيسجمهور در رده بعدي قرار گرفته بودند.
·اين نوع حضور هاشمي براي دو گروه خيلي سنگين و تلخ بود. گروه نخست اصولگرايان تندرو و جريانات افراطي جناح راست و گروه دوم تيم نزديك به دولت. هر دو آنان حضور آنگونه هاشمي رفسنجاني برايشان ثقيل بود هر دو گروه از تير 84 به اين سو هر چه در توش و توان داشتند عليه آقاي هاشمي رفسنجاني به كار گرفتند. اينكه ايشان بعد از 7 سال حملات لاينقطع اينگونه در اذهان جهانيان و مردم ايران در كنار رهبري ظاهر گرديد و به عنوان شخصيت دوم نظام براي مهمانان خارجي تجلي پيدا كرد قطعاً براي راستهاي افراطي بسيار ناخوشايند بود.
·به احتمال خيلي زياد افراطيون جناح راست به واسطه آنچه كه در اين اجلاس رخ داد، بر حجم حملات خود بر هاشمي رفسنجاني خواهند افزود.
·نگراني عمده جناح راست از بابت حضور هاشمي رفسنجاني در انتخابات است. راست افراطي متوجه يك نكته بديهي اما بسيار مهم درخصوص جايگاه هاشمي رفسنجاني نشده. واقعيت امر آن است كه تا قبل از تير 84 و حاكميت كامل اصولگرايان بر اركان قدرت، خيليها بودند بالاخص در ميان اقشار و لايههاي تحصيلكرده و جوانتر جامعه كه نسبت به عملكرد هاشمي رفسنجاني انتقادات، اعتراضات و اما و اگرهاي بسياري داشتند. با افتادن همه قدرت به دست اصولگرايان و با رياست جمهوري آقاي احمدينژاد بسياري از آنان كه نسبت به هاشمي رفسنجاني بدگمانيها و بياعتناييهايي داشتند، چراغ برداشته و مجددا به دنبال هاشمي رفسنجاني گشتند! عملكرد اصولگرايان ظرف 7 سال گذشته به گونهاي از آب درآمد كه خيلي از منتقدين هاشمي امروزه ميگويند صد رحمت به هاشمي. نكتهاي كه اصولگرايان تندرو هرگز نخواستهاند آن را ببينند و بپسندند.
ارسال نظر