افزایش درآمدهای دولت از محل واگذاریها
سنا- رييس سازمان خصوصيسازي گفت: ارزش سهام واگذار شده دولت به بخش خصوصی در فاصله سالهای 80 تا پایان سال 90 در مجموع به 1149 هزار و 894 میلیارد ریال رسیده است.
محمدرحیم احمدوند، با اشاره به رشد سه هزار و 120 درصدی ارزش واگذاریهای دولت در فاصله سالهای 88 تا 90 نسبت به قبل از سال 84 اظهارکرد: در عین حال مطابق آمارهای موجود ارزش سهام واگذار شده در فاصله سالهای 84 تا 90 نسبت به واگذاریهای صورت گرفته در دولت قبلی رشدی معادل دو هزار و 374 درصد را تجربه کرده است.
وی با اشاره به اینکه 98/3 درصد از ارزش واگذاریها از سال 84 تاکنون صورت گرفته است، تصریح کرد: تنها 7/1 درصد از ارزش واگذاریها مربوط با سالهای قبل از 84 است.
احمدوند در پاسخ به سوالی در خصوص تعداد شرکتهای واگذار شده از سال 84 تاکنون اظهار کرد: در دولت نهم بالغ بر 243 شرکت و در دولت دهم بالغ بر 356 شرکت واگذار شده است. این در حالی است که شرکتهای واگذار شده تا سال 84 بالغ بر 228 شرکت برآورد میشد به این ترتیب مشخص است که طی 6 سال بالغ بر 599 شرکت به بخش خصوصی واگذار شده است.
رییس سازمان خصوصی سازی از رشد 56 درصدی تعداد شرکتهای واگذار شده در دولت دهم نسبت به قبل خبر داد و گفت: از حیث تعداد شرکتهای واگذار شده در فاصله سالهای 84 تا 88 هم شاهد رشد 7 درصدی بودهایم.
رییس سازمان خصوصی سازی درآمد دولت از محل واگذاریها را مد نظر قرار داد و با اشاره به اینکه از سال 84 تا 90 بالغ بر 135 هزار و 607 میلیارد ریال به خزانه واریز شده است، اظهار کرد: میزان ارزش واریز به خزانه در دولت نهم برابر 24 هزار و 476 میلیارد ریال و در دولت دهم برابر 111 هزار و 131 میلیارد ریال بوده است.
وی به مقایسه درآمد کسب شده توسط دولت از محل واگذاریها اشاره و اظهار کرد: در حالی ارزش مبالغ واریزی به خزانه در دولت فعلی به 135 هزار میلیارد ریال رسیده است که مطابق آمارها ارزش مبالغ واریزی به خزانه تا قبل از سال 84 بالغ بر 6 هزار و 391 میلیارد ریال برآورد میشود.
احمدوند تصریح کرد: با مقایسه این ارقام متوجه میشویم که ارزش واگذاریهای صورت گرفته در دولت نهم نسبت به قبل رشد 283 درصدی و در در دولت دهم رشد یک هزار و 639 درصدی را تجربه کرده است.