سه‌شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۴

"بموتو" و پوشش 85 درصدی 6 ماهه

کد خبر : ۷۶۱۱۱

شرکت موتوژن با سرمایه ای معادل 34 میلیارد و 20 میلیون تومان در دوره 6 ماهه منتهی به خرداد 91 با پوشش 85 درصدی توانسته مبلغ 521 ریال از عایدی 611 ریالی سال مالی 91 را پوشش داده است.

عملکرد 6 ماهه این شرکت نسبت به دوره مشابه سال مالی قبل 42 درصد افزایش در فروش، 35 درصد افزایش در بهای تمام شده کالای فروش رفته، 65 درصد افزایش در سود ناخالص، 37 درصد کاهش در هزینه های مالی،22 درصد افزایش در تولید همچنین50 درصد در سرمایه را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

"بموتو" در اولین پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی 92 با افزایش 45 درصدی فروش، 53 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته، 18 درصدی سود ناخالص و 20 درصدی سود عملیاتی برای هر سهم مبلغ 679 ریال عایدی خالص در نظر گرفته که در نظر دارد 50 تومان از آن را به سهامدارانش پرداخت نماید.

گفتنی است این شرکت پیش بینی مصارف ارزی شرکت برای سال مالی 92 مبلغ 11 میلیون دلار بوده که نرخ هر دلار را 2120 تومان در پیش بینی منظور شده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر