تامین 98 درصد سود با فروش ملک
شرکت لوازم خانگی پارس با 30 میلیارد تومان سرمایه در پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به اسفند 91 برای هر سهم مبلغ 135 ریال عایدی خالص در نظر گرفته و این در حالیست که سال مالی گذشته به ازای هر سهم 199 ریال زیان محقق نموده بود.
این شرکت در گزارش پیش بینی سال مالی 91 افزایش 59 درصدی فروش، 54 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته و 95 درصدی سود ناخالص را در صورتهای خود منظور نموده که علت عمده این تغییرات پیش بینی شرکت از افزایش حجم و مبلغ فروش بوده است.
گفتنی است "لخانه" که در سال مالی 90 برای هر سهم مبلغ 27 ریال سود خالص در شهریور ماه پیش بینی کرده بود مطابق صورتهای حسابرسی شده برای هر سهم خود مبلغ 199 ریال زیان محقق نمود و در پیش بینی های مربوط به سال مالی 91 مبلغ 4 میلیارد تومان بعنوان خالص درآمد های متفرقه( به ازای هر سهم مبلغ 133 ریال) بابت پیش بینی سود حاصل فروش املاک مازاد شرکت در شهر قزوین در نظر گرفته است.
شرکت لوازم خانگی پارس که در 3 ماهه اول سال مالی 91 با پوشش 21 درصدی فروش و بهای تمام شده کالای فروش رفته و 16 درصدی سود عملیاتی برای هر سهم مبلغ 13 ریال زیان خالص محقق نموده است زیان انباشته خود را طبق صورتهای مالی میاندوره ای 3 ماهه مورد بررسی به ازای هر سهم مبلغ 484 ریال اعلام نموده است.