دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۹
در بررسی بورس نیوز مشخص شد:

هرج و مرج در قیمت دلار و سکه

طبق بررسی های به عمل آمده نوسانات نرخ ارز از محدوده 3250 تومان عبور کرده و بهای هر سکه طلا نیز در بازار نقدی به ارزش یک میلیون و 250 هزار تومان معامله می شود.
کد خبر : ۷۷۴۵۶
روند صعودی نرخ ارز و سکه نقدی موجب افزایش نرخ سکه طلا در بازار آتی شده که این روند بیش از پیش بینی های به عمل آمده رقم خورده، گویی قیمت ها از تیررس کنترل مسئولین ارشد اقتصادی خارج است.

براساس گزارش بورس نیوز، به نظر می رسد افزایش نرخ ارز و سکه نقدی همچنان روند صعودی را طی می کند، اما این بار بسیار پر شتاب تر به حرکت در آمده است. به گونه ای که به دلیل نوسانات و هیجانات ناشی از افزایش لحظه ای نرخ دلار و سکه طلا هیچ خرید و فروشی در صرافی ها صورت نمی گیرد. حتی صرافان نیز از درج قیمت ها بر روی تابلوی خود پرهیز می کنند که به گفته آنها این اقدام برای جلوگیری از جرایم بانک مرکزی صورت می گیرد.

قابل ذکر است در بازار قراردادهای آتی سکه طلا نیز با توجه به افزایش قیمت دلار و سکه نقدی صف های خرید سنگینی ایجاد شده اما عرضه کننده ای در بازار وجود ندارد.

گفتنی است طبق بررسی های به عمل آمده نوسانات نرخ ارز از محدوده 3250 تومان عبور کرده و بهای هر سکه طلا نیز در بازار نقدی به ارزش یک میلیون و 250 هزار تومان معامله می شود.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر