سه‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۰

پرسپوليس باز هم جلوي هوادارانش پيروز نشد

کد خبر : ۷۷۶۴۰

پرسپوليس هرچند با پيروزي هفته‌ي گذشته برابر آلومينيوم، هوادارانش را اميدوار به كسب نتايج خوب در ادامه‌ي ليگ كرده بود، اما با تساوي برابر سايپا بار ديگر اميدهاي آنها را نااميد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه‌ي هفته‌ي يازدهم ليگ برتر، امشب و از ساعت 18:15 ديداري بين تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا برگزار شد كه در نهايت اين بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

مهم‌ترين اتفاق اين بازي هدر رفتن ضربه‌ي پنالتي پرسپوليس توسط مهرداد پولادي بود كه در دقيقه 72 و پس از آن‌كه داور خطا بر روي هادي نوروزي را پنالتي اعلام كرد، بازيكن مياني پرسپوليس با ضربه‌اي سنگين توپ را به آسمان زد تا اين‌چنين مهم‌ترين بخت پرسپوليس براي كسب 3 امتياز بازي از بين برود.

يك دقيقه بعد از اين‌كه پولادي اين فرصت خوب را براي پرسپوليس از دست داد، ضربه كاوه رضايي به تير دروازه پرسپوليس برخورد كرد.

پرسپوليس با اين تساوي از رده‌اش در مكان سيزدهم تكان نخورد و 11 امتيازي شد.

اين پنجمين تساوي پرسپوليس در ليگ دوازدهم به حساب مي‌آمد.

سايپا هم با اين تساوي 18 امتيازي شد و جايگاه تراكتورسازي را در رده‌ي پنجم تصاحب كرد.

در حال حاضر سپاهان با وجود يك بازي كمتر نسبت به تيم‌هاي نفت تهران و فجرسپاسي با 20 امتياز در صدر جدول قرار دارد. در انتهاي جدول هم تيم‌هاي نفت آبادان و گهر دورود قرار دارند.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر