توقف نمادها در بازار
کد خبر : ۷۸۸۰۴
محبوبه مغاني: در معاملات روز گذشته فرابورس 83 ميليون و 376 هزار و 621 سهم مورد معامله قرار گرفت تا بر اين اساس در پايان چهارمين روز كاري هفته، ارزش معاملات آن از رقم 286 ميليارد و 127 ميليون ريالي برخوردار شود.
در اين ميان پس از توجه فعالان بازار سرمايه به نماد معاملاتي حقتقدم بانك حكمت ايرانيان، نماد ذوبآهن بهرغم توقفي كه در معامله بلوكي 53 درصدي آن پيش آمده بود ديروز صبح همچنان در صدر توجه فرابورسيها بود.
اما پس از انتشار مصوبه هيات وزيران مبني بر واگذاري سهام اين شركت به صندوق بازنشستگي كاركنان فولاد، به يكباره سهام اين شركت با عرضههاي سنگين مواجه شد تا در نهايت اين نماد را در پايان معاملات با نوسان منفي مواجه سازد.
از سوي ديگر افزايش نرخ اخير 16/5 درصدی زغالسنگ سبب شده تا نماد شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود هم در فرابورس مورد توجه قرار گيرد. اگرچه پس از اعلام اين افزايش نرخ در بازار شايعه شد كه اين شركت فرابورسي در بودجه سال مالي 91 خود، قيمت زغالسنگ را با افزايش 20 درصدي محاسبه كرده است كه اين امر سهم را منفي كرد، اما پس از شفافسازي شركت مبني بر انعقاد قرارداد طرح احداث كارخانه زغالشويي، سهم آن دوباره مثبت شد. هرچند اين شركت ديروز در اطلاعيهاي ديگر بر عدم تعديل مثبت خود تاكيد كرد كه البته اين امر تاثيري بر كاهش تقاضاي خريد سهم در بازار نداشت.
در اين روز، نماد «شتران» نيز به عنوان دومين شركت پالايشگاهي در فرابورس يكهتازي ميكند، همچنان بدون عرضه باقي ماند.
كويرتاير هم كه از ابتداي هفته همچنان از تقاضاي خريد برخوردار است، نماد آن در پايان بازار با تقاضاي خريد بيش از 3 ميليون سهمي متوقف شد.
اين گزارش ميافزايد: روز گذشته بازار فرابورس در بيشتر نمادها معاملات پرحجمي را شاهد بود كه موجب افزايش در ارزش معاملات در مقايسه با روز دوشنبه شد.
افزون بر اين، قیمت اوراق تسهیلات مسکن نیز تغییر قابل توجهی نداشت و در مرز 59 هزار تومان مبادله شد.در بازار ابزارهای نوین مالی نيز معاملات نمادهاي مختلف در جريان بود.
چهار نماد در فرابورس متوقف شد
همچنين در اين روز نماد معاملاتی بانک دی، سرمایهگذاری توسعه و عمران کرمان، اوراق مشارکت توسعه ساختمان و سرمایهگذاری خوارزمی متوقف شد.
بنابر اين گزارش، نماد معاملاتی بانک دی جهت برگزاری جلسه هیات مدیره به منظور افزایش سرمایه، سرمایهگذاری توسعه و عمران استان کرمان برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام و نماد معاملاتی اوراق مشارکت توسعه ساختمان به منظور پرداخت سود علیالحساب سه ماهه متوقف شد.اما نماد معاملاتی سرمایهگذاری خوارزمی نیز برای انتقال از بازار اول فرابورس به بورس در پایان معاملات فردا متوقف میشود.
ارسال نظر