کاهش 50 درصدی تولید پودرهای شوینده
کد خبر : ۷۹۰۵۵
جمشید فروزش درگفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا در خصوص کمبود پودر شوینده در فروشگاهها ،اظهارکرد: واردات مواد اولیه پودرهای شوینده مشمول استفاده از ارز مرجع نیست و وقفه ای در تهیه مواد اولیه مورد نیاز تولید پودرهای شوینده به وجود آمده است .
وی ادامه داد: اگر چه قیمت ارز بیش از 120 درصد افزایش یافته است اما سازمان حمایت تنها با 20درصد از افزایش قیمت پودرهای شوینده موافقت کرده است.
دبیرشورای تولید کنندگان پودر شوینده بیان کرد: طبیعی است که نوسان های نرخ ارز وقفه ای را در تولید و عرضه تولید پودرهای شوینده ایجاد کرده که در پودرهای شوینده ماشینی شدیدتر است .
وی اضافه کرد: این امیدواری وجود دارد که با تامین ارز از اتاق مبادلات ارزی و رفع مشکل گشایش اعتبار اسنادی برای واردات کالا کمبود تولید مرتفع شود .
فروزش خاطرنشان کرد: بخشی از تولید کنندگان توانسته اند که از اتاق مبادلات ارزی ارز دریافت کنند که تا کنون 15 میلیون دلار آن تخصیص یافته است .
دبیرشورای تولید کنندگان پودر شوینده تصریح کرد: نوسان های نرخ ارز و مشکلات سیستم بانکی در نقل و انتقال پول موجب کاهش 50درصد تولید پودر ماشینی و در پودرهای دستی حدود 30درصد تولید کاهش یافته است .
ارسال نظر