يکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۲

"زاگرس" و صادرات 98 درصدی محصولات

کد خبر : ۷۹۱۴۹
شرکت 240 میلیارد تومانی پتروشیمی زاگرس در پیش بینی سال مالی منتهی به اسفند 91 براساس عملکرد 6 ماهه مبلغ 3193 ریال عایدی خالص به ازای هر سهم در نظر گرفته که در دوره 6 ماهه 37 درصد از آن را پوشش داده است.

عملکرد 6 ماهه این شرکت پتروشیمی خبر از پوشش 34 درصدی فروش، 32 درصدی بهای تمام شده، 35 درصدی سود ناخالص و 57 درصدی هزینه های مالی و اداری و همچنین کاهش 44 درصدی تولید داده و در نظر دارد به ازای هر سهم مبلغ 3192 ریال سود نقدی پرداخت نماید.

گفتنی است "زاگرس" برای هر سهم خود در سال مالی 91 در بهمن ماه مبلغ 2224 ریال عایدی خاالص پیش بینی کرده بود که نهایتاً در گزارش اخیر این مبلغ را با تعدیل 43 درصدی به 3193 ریال رسانده و دلیل عمده این تعدیل را پیش بینی افزایش نرخ برابری هر دلار از 1700 تومان به 2050 تومان با توجه به سهم 98 درصدی فروش صادراتی از کل فروش شرکت اعلام کرده است.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر