چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۲

خارج از بورس در فاز احتياط

کد خبر : ۸۰۰۲۹
محبوبه مغاني: روز گذشته در بازار فرابورس ايران 224 ميليون و 748 هزار و 904 سهم در 8 هزار و 154 دفعه مورد معامله قرار گرفت تا ارزش معاملات فرابورس از رقم 316 ميليارد و 928 ميليون ريالي برخوردار شود. اما در اين روز رفتار معامله‌گران محتاطانه بود.

پس از ابطال معاملات گروه پتروشيمي سرمايه‌گذاري ايرانيان در فرابورس، روز گذشته به‌رغم معامله حجم بالايي از حق‌تقدم اين سهام در يك دفعه معاملاتي، در پايان بازار صف فروش 31 ميليون سهمي در نماد «پترولح» باقي ماند.
سهام ذوب‌آهن اصفهان نيز مانند روزهاي گذشته كاري بازار فرابورس همچنان با قرار داشتن در كانون توجه سهامداران حقيقي، ديروز هم حجم و ارزش بالايي را در معاملات فرابورس ثبت كرد.
از سوي ديگر پس از آنكه شركت‌هاي توليدكننده قند و شكر خواستار افزايش نرخ شدند، انجمن صنفي فعال در اين صنعت قيمت واقعي فروش شكر را 1600 تومان اعلام كرد كه اين مساله سبب شد تا صنعت قند و شكر در بورس اوراق بهادار تهران مورد توجه و اقبال سهامداران قرار گيرد كه تك‌سهم قندي فعال در بازار فرابورس نيز متاثر از اين اقدام روز گذشته نوسان 5 درصدي مثبت را در قيمت سهام خود شاهد بود. شركت بازرگاني و توليدي مرجان كار نيز كه نماد آن پس از توقف 3 ماهه بازگشايي (ناشي از اعمال تعديل منفي) با كاهش 15 درصدي در قيمت سهم‌ آن همراه بود، سرانجام روز گذشته توانست اين افت را جبران كند و به عددهاي قبل از توقف بازگردد.
امروز پس از انتشار خبر ممنوعيت صادرات 50 كالا از سوي وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت سهام شركت پتروشيمي مارون، در نوسان منفي بيش از 3 درصد مورد معامله قرار گرفت. قرار گرفتن انواع لاستيك خودرو در فهرست مزبور نيز منجر به منفي شدن سهام كويرتاير در بازار فرابورس شد. قیمت اوراق تسهیلات مسکن نیز تغییر قابل توجهی نداشت و در مرز 58 هزار تومان معامله شد.
بازگشایی و توقف دو نماد
در اين روز نماد معاملاتي شرکت سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و ارائه اطلاعات واقعی، با محدودیت دامنه نوسان تا سقف 50 درصد بازگشایی شد. همچنين نماد معاملاتی اوراق مشارکت لیزینگ ایران و شرق نیز به منظور پرداخت سود علی الحساب سه ماهه متوقف شد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر