راه اندازی بورس انرژی و آغاز معاملات آزمایشی برق
به گزارش بورس نیوز علی صالح آبادی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در نخستین همایش بورس انرژی گفت: برای فعال کردن این بورس از سال 84 در حال فعالیت هستیم که این مهم پس از رایزنی های به عمل آمده در آبان ماه سال 90 و با اخذ مجوز از شورای عالی بورس انجام شد.
وی با اشاره به اینکه پیام اصلی این همایش جذب افراد بیشتر در بازار است، تصریح کرد: این موفقیت را مدیون موفقیت های سه بورس قبلی هستیم تا جایی که به دلیل اعتمادی که مردم به این بازار ها داشتند، انتظار می رود از بورس انرژی هم استقبال خوبی به عمل آید.
رییس سازمان بورس اوراق بهادار ادامه داد: برای راه اندازی بورس انرژی سعی شده است تا از استانداردهای موجود در بورسهای معروف دنیا کمک گرفته شود.
صالح آبادی با اشاره به مزیتهای این بورس نسبت به سه بورس دیگر گفت: تنوع زیاد و امکان خرید برق به صورت روزانه، هفتگی، ماهانه، فصلی و روش های مختلف معاملاتی طراحی شده، از جمله مزیت های بورس انرژی است.
وی تاکید کرد: سه رویکرد بسیار مهم "ساختار متنوع"، "انعطاف پذیری" و "مترقی بودن" در طراحی این بورس مدنظر بوده که خوشبختانه نرم افزارهای جدیدی در این باره طراحی شد تا در نهایت مدل نهایی مورد نظر به دست آید.
صالح آبادی با اشاره به اینکه از مهمترین مسایل مطرح در بورس انرژی تغییر ساختار از مدل سنتی به مدرن بوده است سخنان خود را خاتمه داد و اذعان داشت: مقرر شده است تا در هفته آخر ماه جاری معاملات آزمایشی برق انجام شود و در این رابطه کارگزاران در حال آموزش هستند.
در پایان گفتنی است نخستین همایش بین المللی بورس انرژی امروز و فردا در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.