يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۴
دایره طلایی

آغاز موج افزایشی یا نوسانی دیگر؟

با توجه به خبرهاي ضد و نقيضي كه از هر سو منتشر می شود و همچنين صحبت هاي پيرامون تحريم تركيه و عدم امكان پرداخت طلا به ایران قيمت سكه در بازار داخلي با افزايش روبرو شد.دلار نيز در هياهوي اخبار سياسي و بلاتكليفي هاي هميشگي روند صعودي را دنبال مي كند.
کد خبر : ۸۲۵۸۸
برخلاف اونس جهاني كه با نوسان هاي بسيار مواجه بود و در نهايت هفته را با قيمت 1714 دلار و 60 سنت در هر اونس به پايان رساند، بازار طلا و ارز داخلی اولين روز کاری خود را با نوسان مثبت شروع كرد.

به گزارش بورس نیوز، موج افزايش قيمت ها كه از اواخر روز چهارشنبه هفته گذشته آغاز شده بود، روز گذشته نيز ادامه پيدا كرد تا هر سكه تمام بهارآزادي با افزايش 44 هزار توماني به يك ميليون و 195 هزار تومان برسد.

همچنين هر دلار در بازار آزاد با شيب تند افزايش قيمتي، روز معاملاتي اخیر را آغاز كرد تا در اواخر ساعات با صعود 80 توماني نسبت به قيمت هاي هفته گذشته بر ايستگاه 2945 تومان به قرار گیرد.

اما در مركز مبادلات ارزي داستان كمي متفاوت بود و هر دلار نسبت به روز پنج شنبه كمي كاهش يافت و به 2457 تومان رسيد.

ذوالفقاري ،كارشناس معاملات آتي سكه طلا در كارگزاري آتي ساز بازار، در اين رابطه به خبرنگار ما گفت: با وجود آنکه اخبار مثبت سياسي پیرامون مذاكرات هسته اي به گوش رسيد، انتظار كاهش قيمت ها در بازار را داشتيم. اما با توجه به خبرهاي ضد و نقيضي كه از هر سو منتشر می شود و همچنين صحبت هاي پيرامون تحريم تركيه و عدم امكان پرداخت طلا به ایران قيمت سكه در بازار داخلي با افزايش روبرو شد.دلار نيز در هياهوي اخبار سياسي و بلاتكليفي هاي هميشگي روند صعودي را دنبال مي كند.

وی در پايان افزود: نوسان هاي بازار به گونه اي است كه هر لحظه احتمال تغيير روند كلي آن وجود دارد و این امر پیش بینی بازار را تا حدودی ناممکن کرده است .با اين حال با شروع موج افزايشي قيمت ها روند کلی بازار صعودی پيش مي رود.

در بازار جهاني نيز نظر سنجي اين هفته كيتكو در حالي با حضور 25 نفر از معامله گران شمش طلا،بانك هاي سرمايه گذاري، معامله گران بازار هاي آتي، مديران و تحليل گران فني بازار برگزار شد كه 18 نفر به افزايش و 2 نفر به كاهش قيمت ها راي دادند و 5 نفر باقي نيز انتظار ثبات قيمت ها را داشتند.

طرفداران افزايش قيمت ها، مسئله بحران مالي امريكا كه هر روز نگران کننده تر از روز گذشته مي شود را عاملي اصلي براي افزايش قيمت ها دانستند. همچنين به نظر می رسد عواملي فصلي نيز به افزايش قيمت ها كمك کند.

ازسوي ديگر طرفداران كاهش قيمت نيز عدم توانايي طلا برای گذشتن ازسطح1750دلار را عامل اصلي ادامه كاهش قيمت ها دانسته و پيش بيني كردند طلا تا 1700 دلار عقب نشيني كند.

آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه


اشتراک گذاری :
ارسال نظر