يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰

سایت فدراسیون فوتبال قطر از لابی AFC با ژاپنی‌ها پرده برداشت+عکس

کد خبر : ۸۲۶۲۷

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت فدراسیون فوتبال قطر در گزارشی از مراسم بهترین‌های فوتبال آسیا، لیست برترین‌‌های قاره کهن را در حالی منتشر کرده است که نام تیم ملی فوتسال ایران به عنوان بهترین تیم سال آسیا به جای تیم ملی ژاپن آورده شده است.

این در حالی است که در قسمت فوتسالهم مانند بسیاری از بخش‌هاژاپن عناوین را به خود اختصاص داد وبرترین تیم ملی فوتسال و همچنین بهترین بازیکن فوتسال سال 2012 به چشم‌بادامی‌ها رسید.

نکته قابل توجه این روز گذشته یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال که نخواست نامش فاش شوددر گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره این انتخاب گفت: همیشه در معرفی برترین‌ها به جز بازیکنان فوتبال نفرات انتخاب شده را به مراسم دعوت و برای نفرات برتر بلیت و هتل رزو می‌کنند. قبل از آغاز مراسم نیز به اتاق علی کفاشیان و عباس ترابیان نامه‌ای فرستاده شد تا زودتر در سالن برگزاری مراسم حاضر شوند.

وی ادامه داد: مسئولان فدراسیون تایلند که جزو نامزدهای دریافت بهترین تیم ملی فوتسال بودند در این مراسم حاضر نبودند. این بدین معناست که تنها افراد منتخب به مراسم دعوت شده بودند، اما در لحظات پایانی مسئولان ژاپن با لابی عنوان برترین تیم قاره کهن را به خود اختصاص دادند.

این مقام مسئول یادآور شد: قرار بود عنوان بهترین تیم آسیا طبق عملکرد در جام جهانی انتخاب شود، اما ژاپنی‌ها پیش از آغاز مراسم با لابی و صحبت‌های خود مسابقات آسیایی را نیز گنجاندند و خود را به عنوان بهترین تیم قاره کهن معرفی کردند.

به گزارش فارس، گنچانده شدن نام ایران در سایت فدراسیون فوتبال قطر و این موضوع که قطری‌ها همواره به لابی کردن با نهادهای بین‌المللی می‌توانند به چنین لیست‌های پیش از برگزاری مراسمدسترسی داشته باشند، شائبه لابی AFC با ژاپنی‌ها برای انتخاب بهترین تیم فوتسال آسیا را قوت بخشیدهو می‌تواند صحتگفته‌های مسئول فدراسیون فوتبال را تأیید کند.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر