(تصاویر) نمایشنامهخوانی بازیگران برای زلزلهزدگان
کد خبر : ۸۳۳۹۹
فرارو-نمایشنامه «آناکارنینا» نوشته محمد چرمشیر و به کارگردانی هما روستا در فرهنگسرای اندیشه خوانش شد.
به گزارش فرارو،در ادامه جلسات نمایشنامه خوانی هنرمندان به نفع زلزله زدگان،روخوانی نمایشنامه «آناکارنینا» نوشته محمد چرمشیر و کارگردانی هما روستا با نقشخوانی حسن معجونی، ترانه علیدوستی، اشکان خطیبی و ... به انجام رسید میرسد.
در این نمایشنامهخوانی نگار عابدی، حسن معجونی، ندا جبراییلی، ستاره پسیانی، اشکان خطیبی، ترانه علیدوستی، رضا بهبودی، شبنم فرشادجو، هومن کیایی و محمد چرمشیر نقشخوانی میکردند.
در پایان این نمایشنامهخوانی بهزاد فراهانی رئیس انجمن بازیگران خانه تئاتر به روی صحنه آمد و گفت: 52 سال در رادیو نمایشهای زیادی را بازی و کارگردانی کردم؛ به خدا سوگند این اثر جزء بهترین آثاری بود که تا به حال شنیدم.
پس از آن هما روستا از محمد چرمشیر تقدیر و تشکر کرد.نمایش«آناکارنینا» به زودی با کارگردانی هما روستا در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه میرود.
ارسال نظر