ابهامات پس از شفاف سازی
شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی که طی 3 ماه گذشته قیمت آن از حدود 120 تومان تا 280 تومان صعود کرد و در یک هفته گذشته نیز از حجم معاملاتی بسیار بالایی برخوردار بود، با ارسال نامه ای به بورس اعلام داشته شرکت پلی اکریل ایران به عنوان تنها مصرف کننده محصولات این شرکت به علت افزایش قیمت مواد اولیه و رکود حاکم بر بازار، خرید خودرا از 170 تن به 50 تن کاهش داده که این تغییرات بر پیش بینی بودجه این شرکت تأثیر فاحشی خواهد گذاشت.
نکته جالب آن است که نامه فوق پس از بازدهی بیش از 100درصد نماد صورت پذیرفته و از سوی دیگر شرکت پلی اکریل ایران هم تنها مصرف کننده محصولات می باشد و هم سهامدار عمده شرکت مواد اولیه مصنوعی .
مطلب اصلی آن است که با توجه به اینکه پلی اکریل می تواند در هر زمان با تغییر قیمت و مقدار خرید روند معاملات را تغییر دهد، شفاف سازی فوق هیچ ابهامی را برطرف نمی کند زیرا با ارایه نامه ای دیگر دوباره روند سهام می تواند به سرعت تغییر کند.