يکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۲

"ونیکی" در آذر ماه

کد خبر : ۸۵۰۱۵
شرکت سرمایه گذاری ملی ایران با سرمایه ای بالغ بر 290 میلیارد تومان در آذر 91 برای سبد سهامش مبلغ 54 میلیارد و 215 میلیون و 800 هزار تومان به عنوان ذخیره کاهش ارزش در نظر گرفته است.

این شرکت که در برآورد پرتفوی خود در انتهای آذر ماه افزایشی بیش از 230 میلیارد تومان در ارزش پرتفوی بورسی انتهای دوره نسبت به بهای تمام شده داشته است ، در دوره مورد بررسی بیش از 1و نیم میلیارد تومان از واگذاری سهام در اختیار خود سود کسب کرده که بیش از 60 درصد آن از فروش سهام بانک پاسارگاد و نزدیک به 48 درصد دیگر مربوط به واگذاری سهام شرکت نورد و تولید قطعات فولادی بوده است.

گفتنی است "ونیکی" در آذر 91 مبلغی در حدود هفت میلیارد و 700 میلیون تومان در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه گذاری کرده که بخش عمده آن شامل خرید سهام بانک پاسارگاد و سرمایه گذاری البرز می باشد.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر