دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۶

رونق بازار مسکن در ماههای پایانی سال

کد خبر : ۸۵۱۳۶
خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: در روزهای پایانی سال کمی رونق به بازار مسکن بازگشته است و متقاضیان بیشتری برای یافتن مسکن مناسب به بنگاهها مراجعه می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال، بازار مسکن با تب و تاب بیشتری همراه می‌شود و متقاضیان خرید خانه با جنب و جوش بیشتری در بازار مسکن به دنبال مسکن مناسب هستند که این امر با وجود رکود بی‌سابقه مسکن در سال جاری، رونق بیشتری را در این بازار ایجاد کرده است.

البتهقیمت مسکن منجر به این شده است که تقاضای خرید نسبت به سال‌های گذشته کمتر باشد و خریدارانفعلی بازار هم برای یافتن خانه‌ای با قیمت مناسب، زمان بیشتری را اختصاص دهند. به همین جهتاغلبآنها سعی دارندتا به دنبال خانه‌های نوساز باشند که می‌توان از وام 20 میلیون تومانی مسکن در آن استفاده کرد.

در واقع این دسته از خریداران با استفاده از وام 20 میلیونی و رهن قصد دارند تا توان خرید خود را افزایش دهند تا اگر با پول کمتری هم وارد بازار می‌شوند، توانایی خرید داشته باشند.

یکی از فعالان بازار مسکن در این باره به خبرنگار مهر، گفت: در روزهای اخیر تعداد مراجعه به بنگاه و بازدید از واحدها بیشتر شده و مردم تمایل دارند که واحدهایی با متراژ کوچکتر و قیمت ارزان‌تر تهیه کنند که پول کمتری هم نیاز دارد.

وی افزود:همه ساله با نزدیک شدن به عید با رونق بازار مسکن روبرو هستیم؛ اما امسال نسبت به سال‌های گذشتهخریداران کمتری به بنگاهها مراجعه می‌کنند.

قیمت آپارتمان در برخی محله های تهران

براساس گزارش میدانی خبرنگار مهر، واحدی 30 متری زیرهمکف با31 میلیون توماننقد، 20 میلیون تومانوام و 14 میلیون تومانرهن به فروش می‌رسد. برای واحد دیگریبه مساحت 35 متر در میدان تسلیحات ویک خوابه با16 میلیون تومانوام، 76 میلیون تومان نقد تعیین شده است.

همچنین یک سوئیت 32.5 متری در خیابان 17 شهریور، طبقه سوم، بدون پارکینگ و انباری با 12 میلیون تومان وام، 18 میلیون تومان رهن و 52 میلیون تومان نقد به فروش می‌رسد و آپارتمانی در خیابان آزادی بین خوش و بهبودی نیز به مساحت38 متر بالای همکف، 125 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

واحدی 45 متری در سبلان شمالی، نوساز با انباری هر مترمربع 3 میلیون و 200 هزار تومان به فروش می‌رسد و یک دستگاه آپارتمان به مساحت 45 متر، یک خوابه با پارکینگ و انباری در دروس310 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

یک مالک در خیابان دولت واحدی 50 متری ونوسازرا بدون پارکینگ و انباری با 200 میلیون تومان نقد و 45 میلیون تومان رهن به فروش می‌رساند و مالک دیگری در سبلان جنوبی، یک واحدی 46 متری رابا انباریو وام 20 میلیون تومانی، متری 2 میلیون و 700 هزار تومان قیمت‌گذاریکردهاست.

همچنین یک واحد 47 متری در خیابان وحدت اسلامی با عمر 7 ساله متری یک میلیون و 900 هزار تومان به فروش می رسد و در خیابان قصرالدشتواحدی به مساحت50 متر با 85 میلیون تومان نقد، 30 میلیون تومان رهن و 20 میلیون تومان وام به فروش می‌رسد.


اشتراک گذاری :
ارسال نظر