نگاهی به "کسعدی"، "کساوه" و "کلوند"
"کسعدی" که در دوره مورد بررسی افزایش 11 درصدی تولید را به ثبت رسانده طبق پیش بینی انجام شده براساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه در نظر دارد 70 درصد از عایدی خالص هر سهم خود را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
شرکت صنایع کاشی و سرامیک سینا با سرمایه 15 میلیارد و 187 میلیون و 500 هزار تومانی برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 91 براساس عملکرد 9 ماهه نخست مبلغ 831 ریال عایدی خالص پیش بینی نموده که در دوره مورد بررسی توانسته 88 درصد از آن را محقق نماید.
"کساوه" که بدلیل تغییر در برآورد میزان فروش داخلی و صادرات و همچنین افزایش نرخ ارز پیش بینی عایدی خالص هر سهم در سال مالی 91 را 25 درصد تعدیل مثبت داده در نظر دارد تمامی 831 ریال سود خالص هر سهم را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
گفتنی است این شرکت نرخ دلار را برای فروش صادراتی 42 درصدی در دوره 9 ماهه 1708 تومان در نظر گرفته است.
شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند با سرمایه ای معادل 25 میلیارد تومان در گزارش اخیر خود برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند 91 بر اساس عملکرد 9 ماهه مبلغ 260 ریال عایدی خالص پیش بینی کرده که در دوره 9 ماهه مورد بررسی 78 درصد از آن را پوشش داده است.
"کلوند" که برای فروش 9 درصدی صادراتی 9 ماهه نرخ دلار را 14179 ریال و برای خرید 20 درصدی مواد اولیه نرخ دلار را 18311 ریال در نظر گرفته قرار است به هر سهم خود مبلغ 300 ریال عایدی نقدی تخصیص دهد.