بایدن : فرصت دیپلماسی برای ایران نامحدود نیست
کد خبر : ۸۷۷۶۰
جو بایدن معاون رییس جمهوری آمریکا در سفر خود به چند کشور اروپایی از ایران خواست تا با آمریکا درموضوع برنامه هسته ای خود وارد مذاکرات جدی دو جانبه شود.
به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه جروزالم پست اسراییل بایدن در مصاحبه با روزنامه آلمانی " زود دویچه زایتونگ" ضمن اعلام این مساله به ایران هشدار داد که فرصت دیپلماسی برای حل و فصل مساله هسته ای ایران کشور نا محدود نخواهد بود.
بایدن با فراخواندن ایران به شفاف کردن سیاست ها و رفتارهای خود ، طبق معمول و با فرافکنی های مرسوم در میان سیاستمداران آمریکایی گفت افزایش فشارهای تحریمی بر روی ایران بدین منظور است که مقامات تهران در نهایت به این فکر واداشته شوند که آیا ادامه فعالیت های هسته ای به نفع شان است یا نه؟
بایدن زمان و امکان کنونی را بهترین فرصت برای گفتگوی ایران و آمریکا بر سر موضوع هسته ای دانست و هشدار داد که زمان برای دیپلماسی نا محدود نیست.
معاون رییس جمهوری آمریکا در ادامه با اشاره به اینکه تسلیح ایران به سلاح هسته ای یک تهدید امنیتی جدی برای آمریکا است افزود واشنگتن جلوی دست یابی ایران به سلاح هسته ای را خواهد گرفت.
اتهام تلاش ایران برای دست یابی به سلاح هسته ای در حالی مطرح می شود که تا کنون نه آمریکا نه رژیم صهیونیستی و نه کشورهای اروپایی مدعی هیچ کدام دلیل و مدرکی مبنی بر تلاش ایران برای کسب سلاح هسته ای ارایه نداده اند و آژانس بین المللی انرژی هسته ای که تنها مرجع رسمی و مشروع اظهار نظر درباره ماهیت برنامه هسته ای ایران بوده است، تا کنون هیچج مدرکی مبنی بر انحراف ایران در فعالیت های هسته ای مشروع و قانونی اش ارایه نکرده است.
ارسال نظر